Packard Bell harddisk 0xc0000000F hatası

Haddriskim bozuldu. 2 sorum var 1 0xc000000f hatası ne bir de kullanma kılavuzunda 3 disk üstü üste gözüküyor. Bu da harddiskde işaret ediyor ancak F8 kurtarma seçenekleri yazıyor ama olmuyor. Aynı hatayı veriyor.
2 Ben harrdiski değiştirirsen Acer Recovery kaybolur mu? 3 aydır PC'siz kaldım. Yardım eder misiniz? Fotoğraf 4 MB'den büyük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddiski değiştirirsen tüm verilerin kaybolur. Acer Recovery'de sabit diskte olduğu için o da kaybolur.

0xc000000f hatası ne?

Microsoft forumlarında UEFI kurulu sistemin BIOS ayarı Legacy olunca çıkabilen bir sorun gibi bahsedilmiş ama Microsoft forumlarında yazılan bilgileri pek dikkate almam... Dilerseniz deneyin ama modern sistemler zaten hem Legacy hem de UEFI boot yapabiliyor.

Denemek isterseniz BIOS'taki Boot Mode ayarını UEFI yapın. CSM de devrede olması tavsiyemdir.

Benim asıl düşüncem ise eğer sabit diskiniz bozuksa açılmama sebebinin bu olduğudur ki laptop diskleri hızlı bozulmaktadır. Bu durumda tavsiyem 50 yıllık bir teknoloji olan sabit disk yerine SSD almanızdır.

Ben harrdiski değiştirirsen Acer Recovery kaybolur mu?

Evet kaybolur lakin burada biraz vakit geçitince format atmayı öğrenip zaten Recovery bölümüne olan ihtiyacınızı ortadan kaldırabilirsiniz.

Harddiski değiştirirsen tüm verilerin kaybolur. Acer Recovery'de sabit diskte olduğu için o da kaybolur.

Windows'un açılmaması verilerin gittiği anlamına gelmez. Sistem Ubuntu ile boot edilip veriler kurtarılabilir. Ya da disk başka bir PC'ye takılır ve yine verilere ulaşılabilir. Windows hata veriyorsa diskte halen daha umut var demektir.

Ben harddiski değiştirilirse bilgisayardan gider anlamında dedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…