TTK

Hectopat
Merhaba.

Packard Bell LS44HR kullanıcısıyım, bilgisayarıma Mac ML kurmak istiyorum. Fakat amd ekran kartlarında sıkıntı yaşandıgını duydum. Daha önce benzer bir sisteme kurulum gerçekleştirmiş bir arkadaş var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• 8GB DDR3
  • İ5-2450M
  • AMD HD7670M + İntel 3000 Series

Öncelikle selamlar, iAtkos ML2 kurulumunu sorunsuz bir şekilde bu makinaya gerçekleştirdim. Bir sıkıntı veya hatayla karşılaşmadım. Hatta yükleme yaparken, özelleştirme kısmına özen göstermeden üstün körü yapmama rağmen açma-kapama ve boot konularında hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ancak kullanımla ilgili bazı sorunlarım var. İşlemci 65'in, HDD ise 46 derecenin altına düsmüyor. Ekran kartıda sanırım performanslı çalışmıyor. Çünkü Launchpad'i açtığım zaman efekt yapıcam derken bilgisayarı bir süreliğine donduruyor yada flash efektli sitelerde sıkıntılar yaşıyorum. Bunun üzerine anlatıldığı gibi tekrar yüklemeler yaptım ama çözüme ulaşamadım. Bunun bir çözümü var mı? Elimden gelen Araştırmayı yaptım ama pek bir bilgi bulamadım. Şimdiden teşekkürler. Yeniyim, yanlışım varsa şimdiden affola.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum çok detaylı olmadı anlatım ama kusura bakma çok vaktim olmadığı için yazamadım o an. Ben hala MAC OS X'i kullanmaktayım ama bazı ufak tefek sorunlar oluyor hiç olmazsa bizim laptoplar için bir rehber niteliğinde yazıyı birlikte yazalım istersen. Tabi önce çözümleri bulmak lazım

Yok kardeşim o yüzden dememdim ben rehber yardımcı oldu o konuda sıkıntı yok sitem olarak yazmadım kesinlikle ama, daha baştan çuvalladım Biosum çöktü downgrade yaparken. USB den boot ile ilgili sıkıntı vardı yada ben öyle algıladığım için Biosla uğraştım ilk. Şimdi açılmıyor, servise bırakacagım bugün umarım çabuk hallederler sonra denemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…