Packard Bell N16C1 Format Atma

Daha fazla  
Flash ile temiz kurulum yapacağım ama flash ne BIOS'da ne de Boot menüsünde görünüyor. Nasıl yapacağımı çözemedim yardımcı olabilecek var mı?

20200523_154606.jpg
20200523_155209.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
ISO dosyasını USB'ye nasıl yazdırdınız? UEFI kurulum yapmak istiyorsanız GPT olarak tekrar yazdırmanız gerekiyor. UEFI olmasın diyorsanız da Boot Mode'u UEFI yerine "Legacy" olacak şekilde değiştirin.

ISO dosyasını USB'ye nasıl yazdırdınız? UEFI kurulum yapmak istiyorsanız GPT olarak tekrar yazdırmanız gerekiyor. UEFI olmasın diyorsanız da Boot Mode'u UEFI yerine "Legacy" olacak şekilde değiştirin.
Legacy olarak ayarı değiştiremiyorum dosyayı da Rufus üzerinden MBR biçiminde yazdırmıştım.

Peki, Rufus'tan GPT olarak yazdırın. Onu değiştirebileceğinizi düşünüyorum, Secure Boot'u "disabled" yapıp tekrar dener misiniz? Ama denedikten sonra tekrar "enabled" yapın.

Konu çözüme kavuştuysa çözüldü olarak işaretlenmesi için konuyu raporlayabilirsiniz, iyi sosyaller.

Peki, Rufus'tan GPT olarak yazdırın. Onu değiştirebileceğinizi düşünüyorum, Secure Boot'u "disabled" yapıp tekrar dener misiniz? Ama denedikten sonra tekrar "enabled" yapın.

Konu çözüme kavuştuysa çözüldü olarak işaretlenmesi için konuyu raporlayabilirsiniz, iyi sosyaller.
Olursa işaretliyeceğim, şimdiden teşekkürler.
@HABAR hocam Starting Windows kısmında takılı kaldı ne yapacağım?
20200523_190648.jpg

Kurulumu başlattıktan sonra oldu bu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı