Çözüldü Packard Bell TS11HR SATA 3 Desteği Var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hakan AK

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Samsung 750 Evo 240 GB SSD alıp HDD'mi DVD-ROM kısmına yerleştirmeyi düşünüyorum. Ancak bilgisayarımın SATA 3 desteği olup olmadığını bilmiyorum. HDD takılan yerin ve DVD takılan yerin SATA desteklerini söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

@Recep Baltaş @MF @THE_MILLER @Murat5038

Teşekkürler yardımız için. Sandra Lite adlı program ile baktığımda HDD'min SATA2 DVD Oynatıcının ise SATA olduğunu gördüm. Elimde daha yeni bir SATA3lü HDD var. Onu DVD yerine taksam performans alabilir miyim? Ayrıca bu HDD to DVD aletlerinin performans farkı olur mu. Yani 20-25 liraya bir tane alsam sıkıntı çıkarır mı?

Merhaba. Bende ikinci bir hdd takmak istiyorum. Rica etsem nasıl yaptığını ve hangi parçaları kullandığını yazar mısın? Teşekkürler.

Ssd Caddy 12.7 Mm Dvd To Ssd Kizak 2. Hdd İçi̇n - n11.com
Bir de bu ürünü kullansam olur mu? Aynı model pc de kullanacağım.

Hiç sıkıntı olmaz. Ürün yerine tam oturuyor.

Bilgisayarın altındaki DVD sürücü kısmında yukarıda olan tekli vidayı sök. DVD sürücüyü çıkar. Sonra ucundaki vidalama aparatını sök ve kızağa vidala. Sonra hddyi kızaktaki SATA slotuna yerleştir ve vidaların ucu dışarıda kalmayacak şekilde sık. Daha sonra DVD oynatıcının ön kısmındaki siyah paneli kenarlarındaki sökme yerlerinden sökmelisin. En çetrefillisi bu olmuştu. Dikkatli olman gerek. Söktükten sonra kızağın ön kısmına tak. Sonra bilgisayarın DVD bölmesine yerleştir. Bilgisayarın altından söktüğün vidayı geri tak.

Aynı ürünü kullanıyorum ben de. Açtığım konuda resimler bulunmakta.

[Çözüldü] DVD-SSD Dönüştürücü Önerisi

Bu ürün yerine başka 12,7mm'lik dönüştürücüler de kullanabilirsiniz. Ancak denenmiş olanı dururken işi riske atmayın derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…