4 4TRE Hectopat Katılım 16 Ekim 2015 Mesajlar 58 2 Kasım 2015 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar problem böyle durup dururken böyle oluyor ve videoda da gözüktüğü üzere (soldan 2. ışıkturuncu olan) pil ışığı olup gidip gelmektedir. Lütfen bir yardım edin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar problem böyle durup dururken böyle oluyor ve videoda da gözüktüğü üzere (soldan 2. ışıkturuncu olan) pil ışığı olup gidip gelmektedir. Lütfen bir yardım edin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Kasım 2015 #2 Bana donanımsal bir arıza var gibi geliyor. Yine de BIOS güncellemesi yapmayı dene. Çözülmezse servise gitmesi gerekebilir.
Bana donanımsal bir arıza var gibi geliyor. Yine de BIOS güncellemesi yapmayı dene. Çözülmezse servise gitmesi gerekebilir.
4 4TRE Hectopat Katılım 16 Ekim 2015 Mesajlar 58 2 Kasım 2015 #3 Recep Baltaş dedi: Bana donanımsal bir arıza var gibi geliyor. Yine de BIOS güncellemesi yapmayı dene. Çözülmezse servise gitmesi gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Bios son sürümde eğer dediğiniz gibi donanımsal ise sorun nerede olabilir çünkü garantisi bitti.
Recep Baltaş dedi: Bana donanımsal bir arıza var gibi geliyor. Yine de BIOS güncellemesi yapmayı dene. Çözülmezse servise gitmesi gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Bios son sürümde eğer dediğiniz gibi donanımsal ise sorun nerede olabilir çünkü garantisi bitti.