Packet Loss değeri yükseliyor

Genelde 4. Seçenek oluyor diye biliyorum.

Kendi durumumu iletmek istiyorum. Acaba başka bir bildiğiniz var mıdır diye sormak istiyorum.
1) CS:GO' da oluyor packet loss. Arkadaşlarımda olmuyor ama bende oluyor. (Sunucudan kaynaklı değil)
2) İnterneti kuralı 2 ay oldu. Kurulma gelen adam herhalde sıkıntı var diye paylaşırdı. Herif tanıdığın tanıdığı çıktı zaten.
3) Modemde DHCP ve Kablosuz ayarları yaptım. Bilgisayara oturmadan önce modeme restart atıp oturuyorum. CPU kullanımı %2lerde falan takılıyor bir kaç saat. Düzenli olarak yeniden başlatıyorum.
4) 5ten fazla cihaz bağlanmıyor. 2 bilgisayar 3 telefon. 1 telefon ve bilgisayar sosyal medyada takılıyor. Ben ise interneti CAT6E kablo ile masaüstüne çekiyorum.
Modem TD-W9970 v3 sorunun kaynağı hakkında tahminde bulunmak isteyen arkadaşları bekliyorum.
Not: Birincil Türknet DNSine ping atınca paket kaybı verdiği için son 2 gündür Cloudflare DNS (1.1.1.1) kullanıyorum. Paket kaybı yine de devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…