M Musty123 Picopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #1 Merhaba, ben Mustafa. Oyunlarda aşırı derece packet loss sorunu yaşıyorum. Normal normal oynuyorum sonra bir anda packet loss %60 oluyor nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2025
Merhaba, ben Mustafa. Oyunlarda aşırı derece packet loss sorunu yaşıyorum. Normal normal oynuyorum sonra bir anda packet loss %60 oluyor nasıl çözerim?
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #2 Wi-Fi ile mi bağlanıyorsunuz yoksa kablo ile mi?
M Musty123 Picopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 Gentos dedi: Wi-Fi ile mi bağlanıyorsunuz yoksa kablo ile mi? Genişletmek için tıkla... kablo ile hocam.
Gentos dedi: Wi-Fi ile mi bağlanıyorsunuz yoksa kablo ile mi? Genişletmek için tıkla... kablo ile hocam.
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #4 Musty123 dedi: kablo ile hocam. Genişletmek için tıkla... Mesajınızı görmedim kusura bakmayın. Sorun hala devam ediyorsa kablo değiştirip öyle deneyin. Yine olmazsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.
Musty123 dedi: kablo ile hocam. Genişletmek için tıkla... Mesajınızı görmedim kusura bakmayın. Sorun hala devam ediyorsa kablo değiştirip öyle deneyin. Yine olmazsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.