kitlerse Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 259 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 Selamlar. Ben AliExpress'te olan bu Tablet beni çok şaşırttı özellikle Snapdragon işlemcisi olan bir Tabletin bu kadar ucuz olması beni tedirgin etti. Yorumlarda bolca övmüşler sizce alınır mı? Ayrıca vergilerde olacağından kaç TL olur? Tablet: 495.14RON 56% OFF|2024 Android Tablet Pad 6 Pro 16 + 512G 10 inç orijinal Tablette 5G çift SIM kart veya WIFI küresel sürüm Tablet PC klavye ile| | - AliExpress
Selamlar. Ben AliExpress'te olan bu Tablet beni çok şaşırttı özellikle Snapdragon işlemcisi olan bir Tabletin bu kadar ucuz olması beni tedirgin etti. Yorumlarda bolca övmüşler sizce alınır mı? Ayrıca vergilerde olacağından kaç TL olur? Tablet: 495.14RON 56% OFF|2024 Android Tablet Pad 6 Pro 16 + 512G 10 inç orijinal Tablette 5G çift SIM kart veya WIFI küresel sürüm Tablet PC klavye ile| | - AliExpress
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 4.962 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #2 Yazılanlar doğruysa bende şimdi sipariş verebilirim.
kitlerse Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 259 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #3 Novelist dedi: Yazılanlar doğruysa bende şimdi sipariş verebilirim. Genişletmek için tıkla... Sipariş verince bana da haber ver.
Novelist dedi: Yazılanlar doğruysa bende şimdi sipariş verebilirim. Genişletmek için tıkla... Sipariş verince bana da haber ver.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 4.962 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #4 kitlerse dedi: Sipariş verince bana da haber ver. Genişletmek için tıkla... Bende sizi bekliyorum hhhaha.
kitlerse dedi: Sipariş verince bana da haber ver. Genişletmek için tıkla... Bende sizi bekliyorum hhhaha.
TheEvolved Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 1.105 Çözümler 3 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci İ7-4790 / Ekran Kartı RX 570 4 GB / Ram 16 GB DDR3 1600 MHz / Anakart Casper H81 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2024 #5 Satıcı çok şüpheli büyük ihtimal dolandırıcı ayrıca yorumlar bot. Yani alınmaz.
kitlerse Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 259 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #6 TheEvolved dedi: Satıcı çok şüpheli büyük ihtimal dolandırıcı ayrıca yorumlar bot. Yani alınmaz. Genişletmek için tıkla... Satıcıyı nerden görebiliriz ? Ayrıca AliExpress de çoğu elektronik ürün bu şekilde.Çok abartılıyor.
TheEvolved dedi: Satıcı çok şüpheli büyük ihtimal dolandırıcı ayrıca yorumlar bot. Yani alınmaz. Genişletmek için tıkla... Satıcıyı nerden görebiliriz ? Ayrıca AliExpress de çoğu elektronik ürün bu şekilde.Çok abartılıyor.
T TimorYuan2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 1.530 Çözümler 2 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #7 Hala heyecanla birinden onay bekliyorum. Ürün çok iyi duruyor.
esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 21 Haziran 2024 #8 Bu değilmi ya ? Xiaomi Pad 6 Pro Tablet (128 GB)
kitlerse Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 259 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #9 TimorYuan2 dedi: Hala heyecanla birinden onay bekliyorum. Ürün çok iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bende. esyal21 dedi: Bu değil mi ya? Xiaomi Pad 6 Pro Tablet (128 GB) Genişletmek için tıkla... Evet fakat RAM'i daha fazla.Birde yurt dışında satılıyor.
TimorYuan2 dedi: Hala heyecanla birinden onay bekliyorum. Ürün çok iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bende. esyal21 dedi: Bu değil mi ya? Xiaomi Pad 6 Pro Tablet (128 GB) Genişletmek için tıkla... Evet fakat RAM'i daha fazla.Birde yurt dışında satılıyor.
TheEvolved Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 1.105 Çözümler 3 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci İ7-4790 / Ekran Kartı RX 570 4 GB / Ram 16 GB DDR3 1600 MHz / Anakart Casper H81 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2024 #10 kitlerse dedi: Satıcıyı nereden görebiliriz? Ayrıca AliExpress de çoğu elektronik ürün bu şekilde. Çok abartılıyor. Genişletmek için tıkla... Sence herhangi bir satıcının bütün yorumları 5 yıldız olabilir mi? Hadi biri 5 yıldız verdi hadi biri daha verdi hadi biri daha versin. Zaten az bir internet bilgisi olan satıcının az da olsa dolandırıcı olduğunu anlar.
kitlerse dedi: Satıcıyı nereden görebiliriz? Ayrıca AliExpress de çoğu elektronik ürün bu şekilde. Çok abartılıyor. Genişletmek için tıkla... Sence herhangi bir satıcının bütün yorumları 5 yıldız olabilir mi? Hadi biri 5 yıldız verdi hadi biri daha verdi hadi biri daha versin. Zaten az bir internet bilgisi olan satıcının az da olsa dolandırıcı olduğunu anlar.