Pad koymayı unutmak

awoniwolina

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, görselde belirttiğim bileşenlere pad koymayı unuttum. Tekrar açmaya macunum ve padim yok. Bir sorun olur mu? Çünkü yeni macun ve pad almak zorundayım bütçem sorun olur biraz. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• PicsArt_07-29-12.05.39.jpg
    PicsArt_07-29-12.05.39.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 206
Son düzenleyen: Moderatör:
Amacım macun yenilemekti zaten ama pad de değiştirdim. Fakat belirttiğim bileşenlere koymayı unutmuşum. Zaten pad de bitmişti ama en azından eskisini değiştirmezdim. O bir sıkıntı yaratmazsa sorun yok belli bir süre sonra değiştiririm.

Amacım macun yenilemekti zaten ama pad de değiştirdim. Fakat belirttiğim bileşenlere koymayı unutmuşum. Zaten pad de bitmişti ama en azından eskisini değiştirmezdim. O bir sıkıntı yaratmazsa sorun yok belli bir süre sonra değiştiririm.
Oyun bilgisayarı mı yoksa ofis bilgisayarı mı laptop?

Ped koymadıysan ve soğutucu malzeme de komponente temas etmiyorsa durum kötü demektir. Elektronik komponentlerin çalışma sıcaklık aralığı vardır ve eğer bu aralık dışına çıkılırsa çalışması bozulur, kötü ihtimalle yanar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı