Mavi ekranı Windows Update yaparken alıyorum.
2023-X64 tabanlı sistemler için Windows 11 version 22H2 10 toplu güncelleştirmesi (KB5031354) %25 geldikten sonra mavi ekran hatasını veriyor.
Hizmetlerden otomatik güncellemeyi kapadığım zaman bilgisayar mavi ekran vermiyor fakat ara ara ekran bozulmalar oluyor 1saniyelik sağ ve sol köşede damalı desenler çıkıp kayboluyor.
Windows Update ile güncelleme yapamadığınız zaman ya da Windows Update ile yapmak istemediğiniz zaman Microsoft Update Catalog üzerinden güncelleştirmeyi manuel olarak indirebilirsiniz. Microsoft Update Catalog, güvenilir midir? Evet, Microsoft'un kendi sitesi. Kesinlikle güvenilirdir...
Ekranımda bazen buna benzer şeyler çıkıyor, çok kısa süreli YouTube açıkken ekran bozulmaları gibi sebebi nedir? Mavi ekranla birlikte bu da ortaya çıktı son zamanlarda hiçbir şey kurmadım. Halbuki bunun için farklı bir konumu açmalıyım, neyin sebep olduğunu dahi bilmiyorum. Ekran kartım: GeForce GTX 1660S.
Windows Update ile güncelleme yapamadığınız zaman ya da Windows Update ile yapmak istemediğiniz zaman Microsoft Update Catalog üzerinden güncelleştirmeyi manuel olarak indirebilirsiniz. Microsoft Update Catalog, güvenilir midir? Evet, Microsoft'un kendi sitesi. Kesinlikle güvenilirdir...
Eki Görüntüle 1975821
Ekranımda bazen buna benzer şeyler çıkıyor çok kısa süreli YouTube açıkken ekran bozulmalırı gibi sebebi nedir? Mavi ekranla birlikte bu da ortaya çıktı son zamanlarda hiçbir şey kurmadım halbuki bunun için farklı bir konumu açmalıyım neyin sebep olduğunu dahi bilmiyorum ( ekran kartım: GeForce GTX 1660S)
Bunun dışında kare şekilleri görmek lazım, kart sürücün güncel gözüküyor, monitör modları varsa değiştirip bir de öyle kullan. Chipsetlerini güncellemeyi de deneyebilirsin.
Bunun dışında kare şekilleri görmek lazım, kart sürücün güncel gözüküyor, monitör modları varsa değiştirip bir de öyle kullan. Chipsetlerini güncellemeyi de deneyebilirsin.