PAGE_FAULT_IN_NONPAGED mavi ekran hatası

Tornado034

Hectopat
Daha fazla  
Belli aralıklarla mavi ekran hatası alıyorum. Hata kodu ve minidump paylaşıyorum.
Stop code: Page_fault_in_nonpaged area.
What failed: ntfs.sys
Mavi ekranı Windows Update yaparken alıyorum.
2023-X64 tabanlı sistemler için Windows 11 version 22H2 10 toplu güncelleştirmesi (KB5031354) %25 geldikten sonra mavi ekran hatasını veriyor.
Hizmetlerden otomatik güncellemeyi kapadığım zaman bilgisayar mavi ekran vermiyor fakat ara ara ekran bozulmalar oluyor 1saniyelik sağ ve sol köşede damalı desenler çıkıp kayboluyor.

Son düzenleme:
Komut sistemine tıklayıp Enter'a basın. Bir süre bekleyin ne olur ne olmaz.

Ayrıca, CrystalDiskMark'ı da indirip okuma yazma hızlarını da test et ve gönder sonuçlarını. CrystalDiskMark
Dediğiniz gibi enter yapınca %100 oldu resetledim bilgisayarı. CrystalDiskMark'da atıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-10-13 170734.png
    31,1 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gibi enter yapınca %100 oldu resetledim bilgisayarı. CrystalDiskMark'da atıyorum

Güzel, yazma hızı bir tık düşük sanki, onun dışında güncelleme yaparken mavi ekran devam ederse manuel olarak yüklemeyi de dene.

Ekranımda bazen buna benzer şeyler çıkıyor, çok kısa süreli YouTube açıkken ekran bozulmaları gibi sebebi nedir? Mavi ekranla birlikte bu da ortaya çıktı son zamanlarda hiçbir şey kurmadım. Halbuki bunun için farklı bir konumu açmalıyım, neyin sebep olduğunu dahi bilmiyorum. Ekran kartım: GeForce GTX 1660S.

Teşekkürler.

Bunun dışında kare şekilleri görmek lazım, kart sürücün güncel gözüküyor, monitör modları varsa değiştirip bir de öyle kullan. Chipsetlerini güncellemeyi de deneyebilirsin.

Bunun dışında kare şekilleri görmek lazım, kart sürücün güncel gözüküyor, monitör modları varsa değiştirip bir de öyle kullan. Chipsetlerini güncellemeyi de deneyebilirsin.
Chipsetleri nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…