eyupiltr Centipat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 122020-19203-01.dmp drive.google.com Merhabalar, bir arkadaşım PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası almakta. Kendisini DMP dosyasını yukarıda paylaştım. Hata neden kaynaklı olabilir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2020
122020-19203-01.dmp drive.google.com Merhabalar, bir arkadaşım PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası almakta. Kendisini DMP dosyasını yukarıda paylaştım. Hata neden kaynaklı olabilir acaba?
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 28 Aralık 2020 #2 Aslında sorunu tam olarak belirleyemedim. "sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal Ekran kartı sürücünü güncel tut. Güncel değilse güncelle. BIOS güncelle. F51 sürümüne geçin. B450M S2H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ... www.gigabyte.com Artı 0 Eksi
Aslında sorunu tam olarak belirleyemedim. "sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal Ekran kartı sürücünü güncel tut. Güncel değilse güncelle. BIOS güncelle. F51 sürümüne geçin. B450M S2H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ... www.gigabyte.com