Çözüldü PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (50) hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Daha fazla  
Mavi ekran yemediğim gün yok, illa günde birkaç defa yiyorum resetleyip kullanmaya devam ediyorum.

Minidump dosyası: Minidump.rar

OC ve undervolt yapılmadı. Saat hızları default ayarlarda.

Son düzenleme:
Ben bu kasayı 2. el fiyata cafe'den almıştım anakart çok eski biliyorum. Kasa ne kadar yıl aktif şekilde kullanıldı vs. orasını bilemem. Ucuza aldığım. Kasada GTX650 bulunuyordu daha iyi bir kart almak amacıyla GTX650'yi satmıştım sonra bir çok kart aldım elimde patladı vs. uzun hikaye. Sonra 2. el R7 250 taktım tabii bir seneye yakındır kullanıyorum. Aklıma geldi onu da es geçmeyeyim; anakart'da 4 ram slotu var. Bende 3x2 takılı. Sol kısımda 2 adet takılı EN sağ kısımda bir tane takılı doğal olarak. Bazen nadir de olsa kasa'nın power tuşuna bastığımda açılmıyor fanlar dönüyor. Böyle olunca da o en sağ'daki tek RAM'i çıkartıp tekrar takıyorum ve açılıyor. Bu arada sanırım sorun sağdaki RAM'de değil. Nedeni ise soldaki iki RAM'den birini sağdaki RAM slotundaki RAM ile değiştirip taktığımda da açılmamıştı sonra çıkarıp tekrar taktım açılmıştı. Sorun anakart fiziksel temas gibi muhabbetler olabilir ağırlık durumları vs. hiç anlamıyorum o yüzden bir şey diyemiyorum fakat recep abi dediğin gibi sorun anakart olabilir veya soğutucu çok bastırılmış olabilir.

"şişmiş kondansatör" nasıl görünür bilmiyorum fakat açıp baktım çok anormal görünen bir şey yok gibi duruyor.

PSU : FSP HYPER 500

DDU ile sildim restart edip sürücüyü kurdum şu an bir sorun yok. Bir oyuna girip deneyeceğim o sırada mavi ekran verecek mi bakayım.
Bu gün bilgisayarı açtım, 5 dk haraketsiz bırakmıştım başına oturdum ve mavi ekran yiyip donmuş. Resetledim açtım şimdi tekrar dosyayı atamıyorum çünkü böyle bir hata veriyor. 7-zip ile denedim aynı hata ne yapabilirim son çözüm olarak?

Son düzenleme:

Masaüstüne kopyalayıp sonra sıkıştırmayı dener misin?

Çevre birimleri gamepad, joyistik vs.
Sorun sanırım RAM'miş. 1 tanesini taktıgımda RAM bazen 3300mb kullanılıyor mavi ekran veriyordu çıkardığımda 4GB oluyordu 6GB yapamıyordum neyse bir kaç gün 6gb kullandım sonra ne kadar taksam takayım pc açılmadı. Onu çıkardığımda açılıyordu ve gördüğüm kadarıyla mavi ekran yok. Şu an 4GB RAM yetmiyor donanımdan anlar mısın bilmiyorum ama DDR2 667mhz 2GB HP RAM alsam diğer kingston 2x2 RAM'lerim ile çalışır mı?

Link: HP 499276-061 2GB 1X2GB 800MHZ PC2-6400 CL6 ECC REGİSTERED DDR2 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 979312984

Donanım ile Fazla aram yok. Konu içeriğine göre konu açarak yardım alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…