PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (50) mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Gru

Picopat
Daha fazla  
RAM
16GB RAM
Ekran kartı
GeForce RTX 2070 GDRR6 @ 8GB 256 bits
İşlemci
i7-9750H
Arkadaşlar merhaba ASUS ROG STRIX Scar 3 G531gw notebook modeline ait sorunları sizinle paylaşmak istiyorum.

Steam üzerinden albion Online kurduktan sonra aldığım hatalar bu şekilde. Ekran kartı driverını güncelledim ardından oyunu sildim tekrar yükledim. Yine bu hatayla karşılaştım. Oyun oynarken ya da 3DS Max ile GPU kullanarak render alırken sorun yok. Ne zaman oyunu kapatsam ya da 3DS Max'te render almayı durdursam mavi ekran hatası alıyorum.

Daha sonrasında format atıp tekrardan kurulum yaptım. Memtest ile test yaptım ve hiçbir hata çıkmadı. Display driver uninstaller ile 2 defa ekran kartı yazılımını kurdum. Albion Online oynayıp kapattıktan sonra bu sefer oyun ekranı donmaya geç kapanmaya başladı, fare imleci veya Windows üzerinden herhangi bir yere tıklayıp bir şeyler yapmak istediğimde geçici bir süre donarak hareket ediyor. Oyun kapandıktan belli bir süre sonra tekrar Windows akıcı olarak çalışmaya devam ediyor. Mavi ekran hatası ise kafasına göre gelmeye başladı.

Yardımcı olursanız sevirinim. İyi günler dilerim.

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (50) ve VIDEO_MEMORY_MANAGEMENT_INTERNAL (10e)

1)formattan önce.

2)formattan sonra.

Ekteki dosyalarda gün içersinde Kaspersky Antivirüsü sildikten sonra aldığım hatalar.

:(

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı