PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası nasıl çözülür?

İşletim sistemi
Windows 10

mightyraiderz

Yoctopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1H__zBsbJ4_8dNhQ-Iw5esaIc3_W15axK/view?usp=sharing
RAM
GoodRam 16GB IRDM 5600MHz CL36 DDR5 Siyah Single Kit Ram
SSD veya HDD modeli
MLD m300 500 gb ssd
Ekran kartı
Gigabyte Radeon RX 7700 XT 12 GB.
Anakart
AMD A620M H rev1.2
İşlemci
Ryzen 5 7600
Merhaba, biraz detaylı olacak ama sorunu tam tespit edip çözebilmek için yardıma ihtiyacım var. Dün kurulumundan beridir 5 kere mavi ekran aldık dolayısıyla moraller bozuk.
Destekleriniz için teşekkür ederim.

İtopya'dan şu PC'yi ve monitörü aldık:

Monitör:

Özellikler:
Anakart: Gigabyte A620M h rev 1.2
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600.
Ekran kartı: Gigabyte Radeon RX 7700 XT 12 GB.
RAM: 2x16 IRDM 32 GB DDR5 (1x16 GB çıkarıldı)
SSD: 500GB M.2 SSD MLD m300.
Monitör: MSI MAG 275F 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming monitör

Dün geldi, ekran kartını kurduk YouTube videosundan bakabildiğimiz kadar. Vidasını sıktık. Monitör e taktık. Açıldı. Windows 10 yüklüydü.
Sürücüleri yeni kururken ilk kez bir mavi ekran aldım yeniden başlattı.

PC toplamayı, driver güncellemeyi yeni sistemlerde pek bilmiyorum. O yüzden direkt montajlı tak çalıştır şekilde istemiştim ama olmadı çok işi varmış onu anladım.
Chatgpten aldığım tavsiyelerle önce Windows güncelleştirmeleri bitirdim şu an güncelleştirme yok.

AMD Adrenalin Edition indirdim paketleri yükledi. Web kaynak 195 hatası aldım. Sonra manüel yükledim chipset driver fakat sonra anladım ki manuel rev 1.0 yüklediğim için yanlış yüklemişim benim anakartım rev 1.2 olarak yazıyor kutuda, yine mavi ekran verdi MEMORY_MANAGEMENT verdi dün gece.

ChatGPT'den talimatları izledim, RAM slotlarını temizle filan dedi.
16 GB'lık bir RAM'ı çıkardım, şu an tek slot 16 GB var sağlam takılı.
Belki sorun budur deyip eskileri yerine rev 1.2 Driver'ları kurdum. Bunu güncellediğimden beri kapatana kadar 5-6 saat mavi ekransız çalıştı. Bende sanki mavi ekran sorununu çözdüm diye seviniyorum çünkü mavi ekranın Driver'dan kaynaklandığını düşünüyorum.

Eski rev 1.0 Driver'ları kaldırıp kaldırmadım mı ondan tam emin değilim.
Yalnızca Aygıt Yöneticisi'nden baktım.

Bu sabah Valorant yüklemeye devam etmek için PC'yi açtım.
Monitörde imleci üzerine götürdüğümde böyle kırmızı blur renkte cızırtılar meydana geliyor 1-2 saniye kalıyor imleci götürdüğümde kayboluyor. Monitörümde mi sıkıntılı, tüm bunlar neden kaynaklanıyor?

Bugün en son aldığım mavi ekran hatası:
Page_faulted_in_nonpaged_area. Bu normal YouTube vesaire açarken meydana geldi.
Windows mavi ekran analizi yaptı ve yeniden açılan ekranda.
Windows bellek tanımlama: Bilgisayarınızın bellek sorunu var "bellek sorunları bilgisayuarızın bilgileri kaybetmesine veya çalışmayı durdurmasına neden olabilir? Sorunu tanımlayıp onarmak için, bilgisayar üreticisine başvurun."

@mightyraiderz Bence USB bellekle temiz Windows 11 kurumu yapın. Sorun devam ederse RAM testi yapıp sonucu paylaşın.

Ayrıca BIOS sürümünüz eski, güncelleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim hocam, deneyeceğim. Hangisini önce yapmam doğru olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…