PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası

Selamlar,

Haftalardır mavi ekran hataları alıyorum.

Driver'ları güncelledim, Memtest yaptım, OC kapattım, BIOS'u resetledim, RAM slotlarının yerini değiştirdim. Ancak hata değişti, mavi ekran değişmedi.

Son haftanın minidumpları linkte. Yardımcı olan olursa çok mutlu olurum.

Son iki haftadır ben de aynı hataları alıyorum, sisteminiz nedir yazarmısınız?

Bios güncel, Chipset'i de tekrar kurdum biraz önce. Msi'ın sitesinden indiriyorum chipset driverlarını.
Ancak az önce tekrar verdi mavi ekran. Yine PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. Ama bu sefer FLTMGR.SYS dosyasını da eklemiş ntoskrnl in yanına.

Sistem
  • Bios 1.9
  • i7-7700K 4.20GHz
  • 16GB dd4 2133 Gskil
  • Msi z270 Gaming Pro Carbon
  • Evga gtx1070ftw

BIOS güncel, Chipset'i de tekrar kurdum biraz önce. MSI'ın sitesinden indiriyorum chipset driverlarını.
Ancak az önce tekrar verdi mavi ekran. Yine PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA.

Sistem
  • BIOS 1.9
  • i7-7700K 4.20GHz
  • 16 GB DDR4 2133 G.Skill
  • MSI Z270 GAMING PRO Carbon
  • EVGA GTX1070FTW

Benim sistemim:
  • Windows 10 (1909)
  • Ryzen 5 3600
  • MSI Tomahawk B450
  • HyperX Predator 2x8 3200 MHz
  • MSI 5700XT
  • Sharkoon 750W 80 Plus Gold
Ben de sizinle aynı durumdayım. İkimizin de anakartları MSI, chipsetleri farklı olsa da bir ihtimal Chipset sürücülerinden şüphe ediyorum. Takipteyim.

Deamon Tools değil ama Citrix adında bir remote pc yazılımı var. Bazı sürücüler kuruyor pc ye. Ancak uzun süredir kullanıyorum.

1597967188093.png

MSI yazılımlarını kaldırın. Ayrıca Citrix'e ait her şeyi kaldırdığınıza emin misiniz? Hala etkileri görünüyor.

Citrix'e ait her şeyi kaldırın ve sürücüleri elle kurun. Bazı güncel olmayan sürücüler görünüyor, onları güncelleyin. Bundan sonra da sürücüleri kurmak için tek bir program kullanmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı