A Ali Kaan Bıyık Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2014 #1 Bilgisayarımı açtıktan 5 dakika sonra "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" hatası alıyorum. Memtes86+ v4.20 ile bilgisayarımın ramlerini kontrol ettim ama bir şey çıkmadı. Yeni klasör.rar — RGhost — Dosya paylaşımı Bu linke de hata raporlarını attım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2014
Bilgisayarımı açtıktan 5 dakika sonra "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" hatası alıyorum. Memtes86+ v4.20 ile bilgisayarımın ramlerini kontrol ettim ama bir şey çıkmadı. Yeni klasör.rar — RGhost — Dosya paylaşımı Bu linke de hata raporlarını attım.
Battleship353 Hectopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 443 Makaleler 1 Yer İzmir / Karşıyaka Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şu an Öğrenciyim ama Yazılım Mühendisi 28 Mart 2014 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video'yu izledinizmi acaba ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video'yu izledinizmi acaba ?
A Ali Kaan Bıyık Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2014 #3 O videoyu değil. Buradaki "Page fault in nonpaged area" hatası nasıl çözülür? » Technopat videoyu izledim ve oradaki işlemleri yaptım. Hiçbir kırmızı ekran çıkmadı. Bu videoyuda izledim aynı şeyden bahsediyor sadece Memtes86+'nın sürümü farklı. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2014
O videoyu değil. Buradaki "Page fault in nonpaged area" hatası nasıl çözülür? » Technopat videoyu izledim ve oradaki işlemleri yaptım. Hiçbir kırmızı ekran çıkmadı. Bu videoyuda izledim aynı şeyden bahsediyor sadece Memtes86+'nın sürümü farklı.
A Ali Kaan Bıyık Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2014 #4 Verdigi hata bu. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2014