PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA kodlu mavi ekran hatası

Makaleler
34
Arkadaşlar uzun zamandır muzdarip olduğum bir mavi ekran hatası var. Ayda bir kere ortaya çıkıyor ve gidiyor. İşte az önce yine çıktı karşıma bu mavi ekran hatası. Tuvalete gittim geldim mavi ekran var karşımda. Hemen buraya konu açmaya karar verdim. Bu hata neden oluyor?
Bir türlü kurtulamıyorum şu mavi ekranlardan. :( Altı üstü bir gittim geldim mavi ekran vermiş laptop. RAM kaynaklı diye düşünüyorum ama Memtest86 şu an yapamayacağım.

Bellek ile alakalı olmuş. Ben sizin başka bir konunuza yazmıştım galiba.

Memtest86 testi yapmadıysan kesinlikle yap. Sonuçlarını paylaş.

Bellek ile alakalı olmuş. Ben sizin başka bir konunuza yazmıştım galiba.

Memtest86 testi yapmadıysan kesinlikle yap. Sonuçlarını paylaş.
Hocam çok daha önce yapmıştım bir sorun çıkmamıştı. Bir de bu Memtest86 adaptörümü çok zorluyor. Acayip ısındırıyor. Bir şey olur korkusu var içimde.

Evet orada da başka bir mavi ekran hatası almıştım. O daha gelmiyor ama bu yine geldi işte.

RAM'ler farklı model mi?

CPU-Z yazılımı ile SPD kısmından slot# bölümlerini paylaşın.

Eğer farklı model ise bunun yüzünden mavi ekran alma şansın var.

Yapabilirsen tek tek yapmanı öneririm. Eğer fazla uğraşamazsan aynı anda uygulayabilirsin.

RAM'ler farklı model mi?

CPU-Z yazılımı ile SPD kısmından slot# bölümlerini paylaşın.

Eğer farklı model ise bunun yüzünden mavi ekran alma şansın var.

Yapabilirsen tek tek yapmanı öneririm. Eğer fazla uğraşamazsan aynı anda uygulayabilirsin.
1611916435761.png

1611916461185.png

Buyurun hocam RAM'ler bunlar. A-Data marka RAM mevcut cihazımda. Daha önce Samsung RAM vardı lakin bozuldular. Ben de 3 yıl önce bu RAM'leri aldım. Farklı marka değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı