D demirx Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #1 i5 10300H. GTX 1650. 8 GB RAM 250GB SSD. MAV, EKRAN SON.rar drive.google.com İlk açıldığında geliyor genelde, başka gelmiyor. Sebebi nedir, çözümü nedir?
i5 10300H. GTX 1650. 8 GB RAM 250GB SSD. MAV, EKRAN SON.rar drive.google.com İlk açıldığında geliyor genelde, başka gelmiyor. Sebebi nedir, çözümü nedir?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 23 Aralık 2020 #2 Memtest86 ile bellek testi yapın, hata çıkarsa bildirin. Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı Hızlı Başlatma özelliğini kapatın. Hızlı Başlat kapatma BattlEye'ı kaldırın. SFC rehberini uygulayın. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? Windows 10 20H2 sürümüne güncelleyin. Artı 0 Eksi
Memtest86 ile bellek testi yapın, hata çıkarsa bildirin. Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı Hızlı Başlatma özelliğini kapatın. Hızlı Başlat kapatma BattlEye'ı kaldırın. SFC rehberini uygulayın. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? Windows 10 20H2 sürümüne güncelleyin.
KS KS D demirx Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #3 Bellek testi yaptım, bir şey çıkmadı. Hocam bu da SFC rehberi. Ayrıca hızlı başladıda kapadım bakalım düzelecek mi? Hocam bunları yaptım fakat bir daha aldım mavi ekran, bunda çıkan farklıydı ama tekrar minidump bırakıyorum. Acaba sıfırdan formatlayıp kursam düzelir mi? minidump.rar drive.google.com Artı 0 Eksi
Bellek testi yaptım, bir şey çıkmadı. Hocam bu da SFC rehberi. Ayrıca hızlı başladıda kapadım bakalım düzelecek mi? Hocam bunları yaptım fakat bir daha aldım mavi ekran, bunda çıkan farklıydı ama tekrar minidump bırakıyorum. Acaba sıfırdan formatlayıp kursam düzelir mi? minidump.rar drive.google.com