PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

155776

Kilopat
Öncelikle bilgisayarı alalı 3 ay oldu. Şu ana kadar bir kere format attım. Monster'ın driverları güncel değildi NVIDIA, Realtek sitelerinden kendim yükledim. İlk defa karşılaştım bu hata ile. Windows'u her zaman güncel tutarım. Dün 20H2 Windows-10-Update-KB4598242 yaptıktan sonra kapadım. (Bununla alakalı olabilir mi?) Bu sabah açtığımda mavi ekran geldi (PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA) sonra kendini kapattı. Yardımcı olabilir misiniz?
011421-14375-01

Son düzenleyen: Moderatör:
Vanguard kaldırın.
Eset antivirüs kaldırın. (Yerine Kaspersky kurabilirsiniz.)
Klavye ve mouse harici aygıtları çıkarın.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve WHQL yazılı sürücüyü indirip kurun.

Memtest86 ile belleklerinizi test edin.

Rehberi uygulayın.

Ekran kartınızın sürücüsünü güncelleyiniz. Bu hata genel olarak ekran kartı sürücüsünün uyumsuzluğundan ortaya çıkar. Bir de ne olur ne olmaz RAM belleklerinizi kontrol etm
Ekran kartınızın sürücüsünü güncelleyiniz. Bu hata genel olarak ekran kartı sürücüsünün uyumsuzluğundan ortaya çıkar. Bir de ne olur ne olmaz RAM belleklerinizi kontrol etmelisiniz.
Dönüş için herkese teşekkür ederim.Ekran kartı dahil bilgisayarda ki tüm driverlar güncel.
Vanguard kaldırın.
ESET antivirüs kaldırın. (yerine Kaspersky kurabilirsiniz.)
Klavye ve mouse harici aygıtları çıkarın.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve WHQL yazılı sürücüyü indirip kurun.

Memtest86 ile belleklerinizi test edin.

Rehberi uygulayın.

Hocam Vanguard'la alakasını anlayamadım Valorant'ın kendi ban sistemi onsuz çalışmaz ki. Antivirüs önerinizi uygulayacağım. ESET'in internet korumasından oldukça memnumdum Kaspersky da umarım öyledir. Klavye mouse harici kulaklık takılı sadece. Diğer adımları uygulayıp dönüş yapacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı