"Page_Fault_In_Nonpaged_Area" mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Serhan67

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 20 gündür 2-3 defa mavi ekran hatasını aldım aralıklarla fakat dün gece oyun oynarken 2 defa başıma gelince buraya yazmaya karar verdim. Bu hatanın RAM veya sürücü kaynaklı olduğu söyleniyor. Ayrıntılı inceleme için minidump dosyalarımı yüklüyorum. Ekran kartı sürücüm güncel, Windows Update'deki güncellemeleri de düzenli olarak yapıyorum.

minidump.rar

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyden önce XMP kapatarak belleklerinizi test edin.

Rehberi uygulayın.

Monster yazılımlarını kaldırın
Vanguard kaldır.

DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldır ve en güncel sürümü tekrar kur.

Rehberi uygulayın.

Vanguard kaldır.

RAM testi ve system dosyalarının kontrolünü daha önce yapmıştım. Diğer adımları uygulayacağım umarım hallolur.

Rehberi uygulayın.

Vanguard kaldır.

Tekrar merhaba az önce normalden farklı olarak masaüstünde başlat simgesine tıkladığımda mavi ekran hatası aldım acaba bu hatayı da inceler misiniz? Bu hatanın diğerlerinden farklı bir sebebi var mı ?
Minidump2.rar

Son düzenleme:
Vanguardı kaldırmamışsınız. Vanguardı kaldırın. USB portlarına takılan cihazları kaldırın sadece fare ve klavyeniz kalsın. Bluetooth sürücüsünde bir sıkıntı var gibi. BIOS sürümünüz güncel değilse güncelleyin. BIOSa dair veri alınamıyor.
Hocalarımın dediklerini takip edin. Yapın dediklerini yapın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı