"PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" mavi ekran hatası

EskoriX

Hectopat
RAM
XPG Gammix D30 2x8 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
Apacer
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
AMD Athlon 3000G
Merhaba. Bilgisayarı az önce topladık ve startı verdik. BIOS'a girmek için delete tuşuna bastım ve BIOS açıldı. Sonra boot etmek için USB belleği taktım ve mouse hareket etmemeye başladı, sonra yeniden başlattım ve fark ettim ki BIOS donuyor. Daha sonra taktığım USB ile boot etmeye çalıştığım zaman mavi ekran verdi "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" yazıyordu sanırım. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.
@Yener K. Hocam forumda sadece sizi biliyorum, acaba yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Yardımcı olmanızı istiyorsanız öncelikle gerekli dosyaları almanız lazım.
Minidump dosyası paylaşınız.

Yardımcı olmanızı istiyorsanız öncelikle gerekli dosyaları almanız lazım.
Minidump dosyası paylaşınız.
Bilgisayarda işletim sistemi yok, nasıl dosyaları paylaşabilirim?
Birde RAM'ler sıfır daha bugün aldım şimdi Memtest86 testine soktum 65 hata verdi testin yarısında gitti sistem anlamadım gitti.

Bilgisayarda işletim sistemi yok, nasıl dosyaları paylaşabilirim?
Bir de RAM'ler sıfır daha bugün aldım şimdi Memtest86 testine soktum 65 hata verdi testin yarısında gitti sistem anlamadım gitti.

Memtest86 testinde 65 hata mı? O RAM'leri hemen iade edin. Sorun RAM'lerde olabilir.
@KojiroHyuga04 hocam bakar mısınız? :)

Memtest86 testinde 65 hata mı? O RAM'leri hemen iade edin. Sorun RAM'lerde olabilir.
@KojiroHyuga04 hocam bakar mısınız? :)
Diğer RAM ile de test hiç başlamıyor, RAM'leri Hepsiburada'dan ve bizzat satıcı Hepsiburada üstelik 629 yorum var daha benden başka bozuk çıkan olmamış çok tuhaf geliyor açıkçası.
XMP açık mıydı test esnasında?
Açık değise geçmiş olsun.

RAm belleklerin iade edilmesi gerekir.

XMP açık yapıldıysa kapatarak bir daha testi tekrarlayın.
XMP kapalıydı.

Diğer RAM ile de test hiç başlamıyor, RAM'leri Hepsiburada'dan ve bizzat satıcı Hepsiburada üstelik 629 yorum var daha benden başka bozuk çıkan olmamış çok tuhaf geliyor açıkçası.

XMP kapalıydı.
Geçmiş olsun hocam o zaman.
RAM bellekleri iade etmeye çalışın.

Nadir de olsa sıfır bellekler de bozuk çıkabilir.

XMP kapalıydı.

Şansınıza bozuk çıkmış olabilir. @KojiroHyuga04 hocamın dediği gibi XMP açık mıydı?
Şimdi gördüm kapalıymış. Geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı