Windrunner Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2023 #1 Anakart ASUS PRIME H310M-K R2.0 Intel H310 Socket 8.-9.Ne İşlemci Intel Core i5 9400F Socket 1151 9. Nesil 2.9GHz 9 RAM'lerimin bilgilerini paylaştım. Acaba sorun neden kaynaklanıyor? Https://disk.yandex.com.tr/d/NGDeMIgnBY6vfA Dosya Ekleri ram1.PNG 20,2 KB · Görüntüleme: 32 ram2.PNG 20,8 KB · Görüntüleme: 22 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2023
RAM'lerimin bilgilerini paylaştım. Acaba sorun neden kaynaklanıyor? Https://disk.yandex.com.tr/d/NGDeMIgnBY6vfA
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.873 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #2 RAM'ler kit değil. İlk olarak sadece 1 RAM takıp sistemi test eder misin ? Artı 0 Eksi
KS KS Windrunner Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2023 #3 claus dedi: RAM'ler kit değil. İlk olarak sadece 1 RAM takıp sistemi test eder misin ? Genişletmek için tıkla... şu an finallerim var pc lazım oluyor en kısa sürede test yapıp sonuçlarını ileteceğim claus dedi: RAM'ler kit değil. İlk olarak sadece 1 RAM takıp sistemi test eder misin ? Genişletmek için tıkla... Hocam 2 ram'e de ayrı ayrı xmp kapalı bir şekilde test yaptım. İkisinden de 0 error çıktı. Windrunner dedi: şu an finallerim var pc lazım oluyor en kısa sürede test yapıp sonuçlarını ileteceğim Hocam 2 ram'e de ayrı ayrı xmp kapalı bir şekilde test yaptım. İkisinden de 0 error çıktı. Genişletmek için tıkla... 3 kere mavi ekran aldım yanlış hatırlamıyorsam diğerleri neden kaynaklanıyor acaba? Son düzenleme: 23 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
claus dedi: RAM'ler kit değil. İlk olarak sadece 1 RAM takıp sistemi test eder misin ? Genişletmek için tıkla... şu an finallerim var pc lazım oluyor en kısa sürede test yapıp sonuçlarını ileteceğim claus dedi: RAM'ler kit değil. İlk olarak sadece 1 RAM takıp sistemi test eder misin ? Genişletmek için tıkla... Hocam 2 ram'e de ayrı ayrı xmp kapalı bir şekilde test yaptım. İkisinden de 0 error çıktı. Windrunner dedi: şu an finallerim var pc lazım oluyor en kısa sürede test yapıp sonuçlarını ileteceğim Hocam 2 ram'e de ayrı ayrı xmp kapalı bir şekilde test yaptım. İkisinden de 0 error çıktı. Genişletmek için tıkla... 3 kere mavi ekran aldım yanlış hatırlamıyorsam diğerleri neden kaynaklanıyor acaba?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.873 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #4 Sadece 1 RAM takılı olsun. O şekilde test et. Artı 0 Eksi
KS KS Windrunner Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Haziran 2023 #5 claus dedi: Sadece 1 RAM takılı olsun. O şekilde test et. Genişletmek için tıkla... Zaten o şekilde test ettim. Ikisini de tek şekilde test ettim xmp kapalı şekilde. Ikisi de error vermedi. Tekrar test etmem gerekir mi? Artı 0 Eksi
claus dedi: Sadece 1 RAM takılı olsun. O şekilde test et. Genişletmek için tıkla... Zaten o şekilde test ettim. Ikisini de tek şekilde test ettim xmp kapalı şekilde. Ikisi de error vermedi. Tekrar test etmem gerekir mi?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.873 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #6 Memtest ile test et demedim ama sadece 1 RAM takılı iken bilgisayarı aç filim izle vs. Mavi ekran alıp almadığını test et. Artı 0 Eksi
Memtest ile test et demedim ama sadece 1 RAM takılı iken bilgisayarı aç filim izle vs. Mavi ekran alıp almadığını test et.