Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #1 Öncelikle sorunum,windows hiç açılmıyor. Bilgisayari acıyorum ve mavi ekranda şu hata geliyor ; PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Hiçbir şekilde açmayı başaramadım. Cmd ile chkdsk ile ilgili herşeyi yaptım ve olmuyor..
Öncelikle sorunum,windows hiç açılmıyor. Bilgisayari acıyorum ve mavi ekranda şu hata geliyor ; PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Hiçbir şekilde açmayı başaramadım. Cmd ile chkdsk ile ilgili herşeyi yaptım ve olmuyor..
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #2 Donanımsal bir sorun olabilir bellek ve sabit diskinizin sorunsuz çalıştığından emin olun. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2014
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Aralık 2014 #3 Bellekleri test edin ilk olarak: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı Ayrıca BackBox ile verilerinizi kurtarabilir ya da DMP dosyalarını gönderebilirsiniz.
Bellekleri test edin ilk olarak: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı Ayrıca BackBox ile verilerinizi kurtarabilir ya da DMP dosyalarını gönderebilirsiniz.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #4 Sorun bellekteymiş. 2 tane 4 gb ram'im vardı toplam 8'lik. Şuan 4 GB ram ile devam ediyorum ve sorunsuz çalışıyor.
Sorun bellekteymiş. 2 tane 4 gb ram'im vardı toplam 8'lik. Şuan 4 GB ram ile devam ediyorum ve sorunsuz çalışıyor.