Y yeaath Zeptopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 13 10 Haziran 2023 #1 Elimde 1 TB bir hard disk var ve bunu SATA SSD'ye yükselteceğim. Windows'un kurulu olduğu diğer SSD dolduğu için pagefile.sys dosyalarının bir kısmını hard diske taşımıştım. Hard diski sistemden söküp SATA'yı takınca bir sorun olur mu?
Elimde 1 TB bir hard disk var ve bunu SATA SSD'ye yükselteceğim. Windows'un kurulu olduğu diğer SSD dolduğu için pagefile.sys dosyalarının bir kısmını hard diske taşımıştım. Hard diski sistemden söküp SATA'yı takınca bir sorun olur mu?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.034 Makaleler 26 Çözümler 519 10 Haziran 2023 #2 Boyutları manuel girdiyseniz sorun olabilir, otomatik olarak yönetiliyorsa kendisi ayarlar.
Y yeaath Zeptopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 13 10 Haziran 2023 #3 Emir M. dedi: Boyutları manuel girdiyseniz sorun olabilir, otomatik olarak yönetiliyorsa kendisi ayarlar. Genişletmek için tıkla... Otomatiğe ayarladım ama bir 11 GB SSD de 2 GB hard diskte kaldı. İlk defa disklerden birini yükselteceğim. Umarım sorun çıkmaz.
Emir M. dedi: Boyutları manuel girdiyseniz sorun olabilir, otomatik olarak yönetiliyorsa kendisi ayarlar. Genişletmek için tıkla... Otomatiğe ayarladım ama bir 11 GB SSD de 2 GB hard diskte kaldı. İlk defa disklerden birini yükselteceğim. Umarım sorun çıkmaz.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.034 Makaleler 26 Çözümler 519 10 Haziran 2023 #4 yeaath dedi: Otomatiğe ayarladım ama bir 11 GB SSD de 2 GB hard diskte kaldı. İlk defa disklerden birini yükselteceğim. Umarım sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Şurası tikliyse bir şey olmaz. Boyutları kendiniz ayarlıyorsanız da yükseltmeden sonra girip tekrar boyutları girersiniz.
yeaath dedi: Otomatiğe ayarladım ama bir 11 GB SSD de 2 GB hard diskte kaldı. İlk defa disklerden birini yükselteceğim. Umarım sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Şurası tikliyse bir şey olmaz. Boyutları kendiniz ayarlıyorsanız da yükseltmeden sonra girip tekrar boyutları girersiniz.