B blackbird04 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:05 #1 Pagem akademi nasıldır? Giden, bilen var mı? Özellikle Ümraniye şubesi için cevaplarınızı bekliyorum. Ön lisans KPSS için.
Pagem akademi nasıldır? Giden, bilen var mı? Özellikle Ümraniye şubesi için cevaplarınızı bekliyorum. Ön lisans KPSS için.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.224 Makaleler 15 Çözümler 505 Yer Türkiye Cumhuriyeti Dün 17:07 #2 KPSS için Pegem önermem. Adı bilinmedik kişiler hazırlıyor, Yediiklim veya Benim Hocam gibi değiller. Yayınlarını da güncellemiyorlar. Tarihi değiştirip basıyorlar. Bence Yediiklim, Benim Hocam veya Yargı gibi kurumlara yönelin.
KPSS için Pegem önermem. Adı bilinmedik kişiler hazırlıyor, Yediiklim veya Benim Hocam gibi değiller. Yayınlarını da güncellemiyorlar. Tarihi değiştirip basıyorlar. Bence Yediiklim, Benim Hocam veya Yargı gibi kurumlara yönelin.