Pahalı olan bir programı kullanma nasıl öğrenilir?

dışlanmış

Hectopat
Daha fazla  
Bazı iş yerleri web tasarımı, programlama ve grafik tasarım gibi belli programları iyi kullanabilen elemanlar arıyor. Biz de ilerde iş buluruz diye bu programları öğrenmeye çalışacağız.
Planımız şu: Programı satın alacağız ve Youtube'da eğitim videolarını izleyeceğiz. Programı satın alma sitesine girince önümüze 999 dolar ya da 699 euro gibi bir fiyat çıkıyor ve gariban şaşkınlığıyla fiyata bakıyoruz. Peki biz bu programı kullanmayı nasıl öğreniriz?
Not: Ben depoda çalışmak istemiyorum abi!

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğitim videoları ve kurslar basit yöntemler. Halk eğitimde işe yarayacak program öğreteceklerini sanmıyorum. Birde bazı üniversiteler anlaşmalar yapıyor. Üniversite öğrencileri öğrencilik süresi boyunca brogramı ya bedava yada çok cüzzi bir miktar ile kullanabiliyordu. Ben üniversitede iken bir program vardı programın lisansı 250 bin dolar civarında kişinin alması imkansız yani. Üniversite anlaşma yapmış. Üniversitenin internet bağlantısı ile bağlandığımızda senelik 30-40 TL gibi bir ücrete kullanabiliyorduk. O şekilde üniversite araştırabilirsin. Yada özel firmaların kursları oluyor. Ancak oda çok ucuz olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğitim videoları ve kurslar basit yöntemler. Halk eğitimde işe yarayacak program öğreteceklerini sanmıyorum. Birde bazı üniversiteler anlaşmalar yapıyor. Üniversite öğrencileri öğrencilik süresi boyunca brogramı ya bedava yada çok cüzzi bir miktar ile kullanabiliyordu. Ben üniversitede iken bir program vardı programın lisansı 250 bin dolar civarında kişinin alması imkansız yani. Üniversite anlaşma yapmış. Üniversitenin internet bağlantısı ile bağlandığımızda senelik 30-40 TL gibi bir ücrete kullanabiliyorduk. O şekilde üniversite araştırabilirsin. Yada özel firmaların kursları oluyor. Ancak oda çok ucuz olmaz.
Ne yap et üniversiteye git diyorsun.(y)

Ne yap et üniversiteye git diyorsun.(y)
Eğitim amaçlı düşünüyorsan çokta param gitmesin diyorsan bulunduğun şehirdeki üniversiteler ile konuş. O tip imkanları hakkında. Başka şehirde okumak çok masraflı olabiliyor. Yaşın kaç bilmiyorum. Ancak üniversite bana çok şey kattı. Ama tabiki üniversite dışında bunun bir yolu yoktur demiyorum. Bir arkadaşım bir yazılım firmasına girdi. İlk önce ayak işleri yaptırdılar. Getir götür vs. sonra yavaş yavaş çabaladığını gördüler. İşleri sıkıık olduğu bir dönemde buna bir görev verdiler yaptı. Sonra sende artık yazlımı öğren bize yardımcı olursun dediler kendim şahit oldum. Şimdi ana ekipte yazılımcı sadece kendisine ait patentleri olan bir yazılımcı oldu. Üniversite filan da okumadı. Şimdi bir yandan da açıktan okuyor. Herşey sizin ile alakalı. İnsanların yapamayacağı şey yoktur diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı