Eskiden haftanın neredeyse her günü çalışıyordum fakat şu sıra iyice azaldı hatta yok gibi bir hal aldıHocam haftada kaç saat çalışıyorsunuz ortalama ve yaşınız kaç?
Kendinizi özel uçak pilotu olduğunuz için şanslı hissediyor musunuz? Havayolu pilotuna göre daha az yoğun uctuğunuz için aile ile fazla zaman gecirebilme anlaminda.
Yok özel jette değilim artık. Bir havayolu firmasındayım. Özel jette geçici olarak uçmuştum.Kendisi özel uçak pilotu mu?
Bir çeviri hatası aslındaKullanıcı adının hikayesini merak ettim, Max Payne'den mi geliyor acaba?
Konu Dışı bölümüne yazılan mesajlar, mesaj sayısına eklenmiyor artık. Yani buraya yazdığın mesajlar o sayıyı artırmaz aynen.Konu dışı bir süredir mesaj sayısına yansımıyor.
Çift hesaptan ban geliyor sanırım. @painkiller hocamı da severdim umarım böyle bir şey yapmamıştır.
Ben mi? Yok @Silinen üye hesabı benim değil arkadaşlar. Yani yedek hesap açıp kendi kendime sorular sormam biraz şizofrenik olmaz mıydı? Şöyle bir ortam oluşurdu sanırım:Birine çift hesaptan ban mı geliyor yoksa?
Bu ara çoğu zaman foruma bile girmiyorum açıkçası. Yedek hesapla kendi kendime sorular sormak tuhaf olurdu cidden. Genelde havacılık bölümüne bakıp çıkıyorum bu sıra açıkçası.Simdi burada düşünmeden konusup ahkam kesmeyin.
Adamin isi gücü yok bir de ego tatmini için hesap mi acacak?
Kendi kendini yakacaksın gibi duruyor bu gidişle yineTechnopat'ı bırakmak için (çok zaman geçiriyordum) şifremi değiştirdim ve soru sormam gerekti ve yeni hesap açtım. Bu 3 kere tekrar eti. Bakın yalan söylemedim. (Dijital ortamda da istesem de yalan söyleyemiyorum)
Sağ olun hocam, kullanıcı adlarını söylemeyeyim.Eskiden haftanın neredeyse her günü çalışıyordum fakat şu sıra iyice azaldı hatta yok gibi bir hal aldıMalum pandemi yüzünden neredeyse çoğu uçuş durdu ve çoğu uçak yerde. O yüzden pilotların çoğu evde bu ara. 34 yaşındayım ben.
Yok özel jette değilim artık. Bir havayolu firmasındayım. Özel jette geçici olarak uçmuştum.
Bir çeviri hatası aslındaGeç saatlere kadar çeviri yaptığım dönemlerde uykusuzluktan "painkiller" kelimesini "ağrıkesici" yerine "ızdırap dindirici" diye çevirmiştim. Sonra kontrol esnasında hata mı fark etmiştim ertesi gün ama hoşuma gidince kullanmaya başladım. Fakat PUBG çıktığından beri maalesef çok fazla kişi kullanmaya başlayınca çoğu oyunda veya sitede alamaz oldum bu kullanıcı adını maalesef
Konu Dışı bölümüne yazılan mesajlar, mesaj sayısına eklenmiyor artık. Yani buraya yazdığın mesajlar o sayıyı artırmaz aynen.
Ben mi? Yok @Silinen üye hesabı benim değil arkadaşlar. Yani yedek hesap açıp kendi kendime sorular sormam biraz şizofrenik olmaz mıydı? Şöyle bir ortam oluşurdu sanırım:
Bu ara çoğu zaman foruma bile girmiyorum açıkçası. Yedek hesapla kendi kendime sorular sormak tuhaf olurdu cidden. Genelde havacılık bölümüne bakıp çıkıyorum bu sıra açıkçası.
Kendi kendini yakacaksın gibi duruyor bu gidişle yineKullandığın hesabının adı neydi?
Yakalanma aman diyimSağ olun hocam, kullanıcı adlarını söylemeyeyim.Ama daha gençsiniz, onu söyleyebilirim.
Hocam zaten ben ne gerçekte ne de dijitalde küfretmeyi sevmem. Küfreden insanlar da bana düşük geliyor ama istisnai durumlar oluyur.(Kaldırımlar çok dardı mecburi yoldan gidiyordum birden kadın sürücü gaza basarak üstüme basmaya başladı. Dedim heralde şimdi yavaşlar. Yok daha da hızlanıyor ama sağım solum araba dolu birden arabaların arasından arkadaşım beni kendisine çekti. İste orada kufur ettim. Arac sıfır gecti.)Yakalanma aman diyimAma galiba seni ben sanıyorlar yanlışlıkla haberin olsun, sakın birine küfretme sonra gelip bana kayarlar
Yani sınavı terketmek yasak zaten@painkiller Hocam aklıma gelmişken söyleyeyim. DLR-1 CRM gibi sınavlar sırasında ishal olunursa ne olur? Sonuçta uzun sınavlar. Muhtemelen bu sorudan sonra "Bir kere de düzgün sorular gelsin len." diyeceksiniz.