CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #21 .I.N.И.A. dedi: @painkiller Nerelerdesin dostum? Gözümüz havalarda kaldı. Uçak kazasında öldün diye çok korktum. Genişletmek için tıkla... Oha oha.
.I.N.И.A. dedi: @painkiller Nerelerdesin dostum? Gözümüz havalarda kaldı. Uçak kazasında öldün diye çok korktum. Genişletmek için tıkla... Oha oha.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 2 Şubat 2021 #22 CQBRAREİS dedi: @painkiller yok hocam herhalde sizden bahsetmedim. Herkes sizi tanıyor böyle bir şeye ihtiyacınız bile yok. Arkadaşın hesabı dün açılmış ama sizi tanıyor. Bu yüzden demiştim. Belki asıl hesabından yazmaya utanmıştır falan. Genişletmek için tıkla... Ben de sordum ama herhalde önceden kapattığı bir hesap sanırım Olsun muhabbet oldu en azında .I.N.И.A. dedi: @painkiller Nerelerdesin dostum? Gözümüz havalarda kaldı. Uçak kazasında öldün diye çok korktum. Genişletmek için tıkla... Yok henüz daha bir şey olmadı ama belli olmaz tabii Çok giremiyorum dostum bu ara sosyale ya maalesef. Dreamy Bull dedi: Hocam ayıptır sorması maaşınız kaç? Genişletmek için tıkla... Ama ayıp o
CQBRAREİS dedi: @painkiller yok hocam herhalde sizden bahsetmedim. Herkes sizi tanıyor böyle bir şeye ihtiyacınız bile yok. Arkadaşın hesabı dün açılmış ama sizi tanıyor. Bu yüzden demiştim. Belki asıl hesabından yazmaya utanmıştır falan. Genişletmek için tıkla... Ben de sordum ama herhalde önceden kapattığı bir hesap sanırım Olsun muhabbet oldu en azında .I.N.И.A. dedi: @painkiller Nerelerdesin dostum? Gözümüz havalarda kaldı. Uçak kazasında öldün diye çok korktum. Genişletmek için tıkla... Yok henüz daha bir şey olmadı ama belli olmaz tabii Çok giremiyorum dostum bu ara sosyale ya maalesef. Dreamy Bull dedi: Hocam ayıptır sorması maaşınız kaç? Genişletmek için tıkla... Ama ayıp o
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.173 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 2 Şubat 2021 #23 painkiller dedi: Ama ayıp o Genişletmek için tıkla... Ne demişler kadına yaşı erkeğe maaşı sorulmaz .
painkiller dedi: Ama ayıp o Genişletmek için tıkla... Ne demişler kadına yaşı erkeğe maaşı sorulmaz .