aidenzw Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #1 Merhaba, normalde paint 3D kullanıyorum ama şu 2 gündür "Bu uygulama açılamıyor." diyor. Kaldırıldı diye mi acaba? Nasıl geri kullanabilirim?
Merhaba, normalde paint 3D kullanıyorum ama şu 2 gündür "Bu uygulama açılamıyor." diyor. Kaldırıldı diye mi acaba? Nasıl geri kullanabilirim?
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.670 Çözümler 74 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 28 Haziran 2025 #2 Bulanilirsen eski sürüm yüklemeyi dene ama önermem, artık bitti. Paintdotnet önerebilirim normal Paint'in gelişmiş sürümü, GitHub'tan indirebilirsin. Artı 0 Eksi
Bulanilirsen eski sürüm yüklemeyi dene ama önermem, artık bitti. Paintdotnet önerebilirim normal Paint'in gelişmiş sürümü, GitHub'tan indirebilirsin.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.121 Çözümler 78 Yer İstanbul 28 Haziran 2025 #3 aidenzw dedi: Merhaba, normalde paint 3D kullanıyorum ama şu 2 gündür "Bu uygulama açılamıyor." diyor. Kaldırıldı diye mi acaba? Nasıl geri kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı sonlandırdılar. Microsoft'un söylediğine göre geçen yılın sonunda kaldırıldı. İnternette arşivlenmiş dosya vardır mutlaka, geçerli uygulamayı silip onları yüklemeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
aidenzw dedi: Merhaba, normalde paint 3D kullanıyorum ama şu 2 gündür "Bu uygulama açılamıyor." diyor. Kaldırıldı diye mi acaba? Nasıl geri kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı sonlandırdılar. Microsoft'un söylediğine göre geçen yılın sonunda kaldırıldı. İnternette arşivlenmiş dosya vardır mutlaka, geçerli uygulamayı silip onları yüklemeyi deneyebilirsiniz.