Çözüldü Paint 3D sitesi gerçek mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The_Gamer

Femtopat
Daha fazla  
Biliyorsunuz ki Paint 3D 2024'te Microsoft Store'dan kaldırıldı. Ancak bir web sitesi buldum. Acaba bu site gerçekten de Paint 3D'nin resmî sitesi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Biliyorsunuz ki paint 3D 2024'te Microsoft Store'dan kaldırıldı. Ancak bir web sitesi buldum. Acaba bu site gerçekten de paint 3D'nin resmî sitesi mi?

Hayır site resmi değil ve güvenilir değil. Download Paint 3D (free) for Windows | Gizmodo buradan orijinal sürümü indirebilirsiniz ve kurabilirsiniz.
Biliyorsunuz ki paint 3D 2024'te Microsoft Store'dan kaldırıldı. Ancak bir web sitesi buldum. Acaba bu site gerçekten de paint 3D'nin resmî sitesi mi?

Hayır site resmi değil ve güvenilir değil. Download Paint 3D (free) for Windows | Gizmodo buradan orijinal sürümü indirebilirsiniz ve kurabilirsiniz.

Çözüm
Biliyorsunuz ki Paint 3D 2024'te Microsoft Store'dan kaldırıldı. Ancak bir web sitesi buldum. Acaba bu site gerçekten de Paint 3D'nin resmî sitesi mi?
Değil gibi duruyor. X'de 1 takipçisi var.
Microsoft'un olduğuna dair en ufak bir şey göremedim ben açıkçası.
Ek olarak, site sanki Claude AI'ye yaptırılan sitelere çok benziyor.

Teşekkür ederim ben de resmi bir sürüm arıyordum. :)

Site gerçek değil, MS wordpress, gutenberg, kadence kullanarak site yapmaz.
Katılıyorum. Ancak emin olmak istedim. Teşekkür ederim. :)

Değil gibi duruyor. X'de 1 takipçisi var.
Microsoft'un olduğuna dair en ufak bir şey göremedim ben açıkçası.
Ek olarak, site sanki Claude AI'ye yaptırılan sitelere çok benziyor.
Evet ben de onu fark ettim. Sosyal medyada hiç etkileşimleri yok. Ayrıca evet, tasarım nedense çok basit. (Bu arada böyle konuştuğuma bakma ben bot değilim. :) )

Bir şey soracağım ben bunu indirdim ama bu dosya exe değil. Gerçekten güvenilir mi?

Son düzenleme:

Evet ben de onu fark ettim. Sosyal medyada hiç etkileşimleri yok. Ayrıca evet, tasarım nedense çok basit. (bu arada böyle konuştuğuma bakma ben bot değilim. :) )

Bir şey soracağım ben bunu indirdim ama bu dosya EXE değil. Gerçekten güvenilir mi?

EXE olarak kuramazsınız Microsoft uygulamaları farklı bir ad ile biter kurulumları internette bulabilirsiniz.

Evet ben de onu fark ettim. Sosyal medyada hiç etkileşimleri yok. Ayrıca evet, tasarım nedense çok basit. (bu arada böyle konuştuğuma bakma ben bot değilim. :) )

Bir şey soracağım ben bunu indirdim ama bu dosya EXE değil. Gerçekten güvenilir mi?

Ayrıca güvenilir olmayan kaynaklar forum üzerinde zaten paylaşılmaz.

EXE olarak kuramazsınız Microsoft uygulamaları farklı bir ad ile biter kurulumları internette bulabilirsiniz.

Ayrıca güvenilir olmayan kaynaklar forum üzerinde zaten paylaşılmaz.
Appxbundle kuruyor. Öğrendiğim kadarıyla bu MS Store'daki bir dosya formatıymış. Ayrıca güvenilir duruyor. Teşekkürler.

vay be kalktı mı paint 3d bir efsane daha sonlanmış. neyse zamanında arşive eklemiştim setup dosyasını arkadaş paylaşmış zaten ama yine de istersen rar olarak atarım.

541017665_1482413882946936_3384763275145858361_n.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı