5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 3 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar Paint 3D'deki 3B objeler sanırım anladığım kadarıyla oyunlarda kullanılabiliyormuş. Bunlar başıma iş açar mı? Telifli mi?
Arkadaşlar Paint 3D'deki 3B objeler sanırım anladığım kadarıyla oyunlarda kullanılabiliyormuş. Bunlar başıma iş açar mı? Telifli mi?
4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 3 Kasım 2023 #2 Oyot Rew dedi: Arkadaşlar Paint 3D'deki 3B objeler sanırım anladığım kadarıyla oyunlarda kullanılabiliyormuş. Bunlar başıma iş açar mı? Telifli mi? Genişletmek için tıkla... Değil diye biliyorum.
Oyot Rew dedi: Arkadaşlar Paint 3D'deki 3B objeler sanırım anladığım kadarıyla oyunlarda kullanılabiliyormuş. Bunlar başıma iş açar mı? Telifli mi? Genişletmek için tıkla... Değil diye biliyorum.
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.311 Çözümler 1 Yer Ankara 3 Kasım 2023 #3 Satmak teliflidir bazı sitelerde premium alınca telif atmıyorlar.
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 3 Kasım 2023 #4 Sanırsam bir de "Bu model Microsoft'a aittir" gibi bazı ilişkilendirme de gerekiyor. Use of Microsoft Copyrighted Content | Microsoft Legal Microsoft products and services are owned either by Microsoft Corporation or by third parties who have granted Microsoft permission to use the content. www.microsoft.com
Sanırsam bir de "Bu model Microsoft'a aittir" gibi bazı ilişkilendirme de gerekiyor. Use of Microsoft Copyrighted Content | Microsoft Legal Microsoft products and services are owned either by Microsoft Corporation or by third parties who have granted Microsoft permission to use the content. www.microsoft.com