Çözüldü Paint.net ücretli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mazlummert54

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben bugün Microsoft Store'den paint.net aldım ama Papara'dan abonelik yazıyor. Bu uygulama ücretli midir yoksa ücretsiz mi? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Ayrıca her ay para mı alacak yoksa tek seferlik mi ücret alınıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Microsoft Store'daki tek seferlik ücret. Bundan sonra sizde kalıyor. Ayrıca program normalde ücretsiz olarak web sitesinden indirilebiliyor, ama destek olmak isterseniz Microsoft Store üzerinden satın alabiliyorsunuz.

Microsoft Store'dan satın alınca güncelleştirmeler de otomatik olarak gerçekleşiyor. Web sitesinden indirdiğinizde programı her açışınızda güncellemeleri denetliyor, güncelleme varsa indiriyor.
Microsoft Store'daki tek seferlik ücret. Bundan sonra sizde kalıyor. Ayrıca program normalde ücretsiz olarak web sitesinden indirilebiliyor, ama destek olmak isterseniz Microsoft Store üzerinden satın alabiliyorsunuz.

Microsoft Store'dan satın alınca güncelleştirmeler de otomatik olarak gerçekleşiyor. Web sitesinden indirdiğinizde programı her açışınızda güncellemeleri denetliyor, güncelleme varsa indiriyor.

Çözüm

Şimdi para ödememe gerek yok değil mi? Ama Papara hesabımda abonelikleri yönet diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi para ödememe gerek yok değil mi? Ama Papara hesabımda abonelikleri yönet diyor.
Bu program abonelik yöntemiyle satılmıyor. Bu yüzden Papara'da yanlış belirtildiğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı