Alınmaz. Çünkü o fiyata değecek bir oyun değil, olamazda. O fiyata daha iyi oyunlar var devri bitti o oyunun.Merhaba, oyun şu an Steam üzerinde 200 TL. Sizce alınır mı?
Alınmaz. Çünkü o fiyata değecek bir oyun değil, olamazda. O fiyata daha iyi oyunlar var devri bitti o oyunun.
Önceden almayı düşündüğünüz bir oyun yoksa almayın. Alırsanız kütüphanenizde öyle kalır bakmazsınız da. Zorlamayın bence kendinizi.Hangi oyunları önerirsiniz hocam, oyun arıyorum kafayı yedim.
Önceden almayı düşündüğünüz bir oyun yoksa almayın. Alırsanız kütüphanenizde öyle kalır bakmazsınız da. Zorlamayın bence kendinizi.
Tamamdır o zaman![]()
Aslında oynayacak arkadaşınız varsa birkaç saat eğlenceli olabilir ama 10 saati devireceğiniz sonra bir daha oynayacağınız bir şey değil arkadaşlarınızla 2-3 kere girip 1-2 saat takılıp silmelik bir oyun.
Arafta kaldım hocam biraz daha düşünürüm.
Bence 5-6 saatlik keyifli zaman için 200 lira verilebilir ama dediğim arkadaşınız yoksa almayın.
Alırsam mecburiyetten en az 20 saat oynarım gibi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.