Paint ve Ekran Alıntısı Uygulamalarının Kaybolması

burak ünal 28

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim Windows 10 işletim sistemimdeki Paint ve ekran alıntısı uygulamalarım bir anda kayboldu. Normal kullanıyordum. Bir gün lazım oldu bu uygulamalar hiçbir şekilde daha bulamıyorum. Başlat'tan arattığımda çıkıyordu, artık çıkmıyor. Ben bunları kesinlikle silmediğime eminim. Kendi kendine nasıl kayboldu ve nasıl geri gelir acaba?

baslat menüsünün yanında kı buyutece (arama) kısmına tıklayın ve ekran yazın makas seklınde bir ekran alıntısı aracısı cıkıyor ona tıklayın ve ekran goruntusunu bu sayede sorunsuz bır bıcımde alabılırsınız...

baslat menüsünün yanında kı buyutece (arama) kısmına tıklayın ve ekran yazın makas seklınde bir ekran alıntısı aracısı cıkıyor ona tıklayın ve ekran goruntusunu bu sayede sorunsuz bır bıcımde alabılırsınız...

Önceden zaten dediğiniz gibi giriyordum ama artık yazınca öyle bir şey çıkmıyor ve bu durum kendi kendine oldu.

Önceden zaten dediğiniz gibi giriyordum ama artık yazınca öyle bir şey çıkmıyor ve bu durum kendi kendine oldu.

Yüklediğin bir program CMD komutlarıyla bilgisayardaki dediğin uygulamaları devre dışı bırakmış veya kaldırmış olabilir birde system 32 de ara yoksa SysWow64 klasöründe ara yoksa bilgisayara format at.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı