Herkeste öyle yani sana özel bir şey değil.Merhabalar yaklaştırırsanız kare kare olduğunu görebilirsiniz
Hocam MSPaint böyle sorunlu. Çizime yeni başlayanşar için bile iyi değil. Bir çözümü yok sanırım. Önerim Krita gibi çizim programları kullanmanız. Çünkü bir süreden sonra MSPaint yetmeyecek.Merhabalar yaklaştırırsanız kare kare olduğunu görebilirsiniz, pürüzsüz nasıl yaparım?
Ben böyle çizgilere kıvrımları kolayca yapabileceğim bi program arıyorum profesyonellik için değil kendi kendime öyle boş zamanlarımda kullanıcam.Hocam MSPaint böyle sorunlu. Çizime yeni başlayanşar için bile iyi değil. Bir çözümü yok sanırım. Önerim Krita gibi çizim programları kullanmanız. Çünkü bir süreden sonra MSPaint yetmeyecek.
Hocam onun için Krita gibi programlar kulllanmanızı öneririm. Daha iyisini bulamazsınız (ücretsiz istiyorsanız) büyük ihtimalle.Ben böyle çizgilere kıvrımları kolayca yapabileceğim bi program arıyorum profesyonellik için değil kendi kendime öyle boş zamanlarımda kullanıcam.
Paint 3d keşfettim onla devam edecem galiba.Hocam onun için Krita gibi programlar kulllanmanızı öneririm. Daha iyisini bulamazsınız (ücretsiz istiyorsanız) büyük ihtimalle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.