Bende zamanında kuryelik yaptığım için biliyorum ilk işe girdiğinde masrafları çok oluyor.
Bence kask yeterli şu an yeni kask almaya gerek yok.
Kuryelik deneyimlerime dayanarak düz normal motor ceketi yerine ceket içine bodyarmor giymek en doğrusu. Tabii ki siz bilirsiniz ama hem koruma olsun hem rahatlık olsun en mantıklısı. Şiddetle tavsiye ederim. Ceketin korumalarını çıkartıp üstüne giyerseniz.
Önereceğim marka ise Revit. Kendim hem enduro yapıyorum bu tür ekipmanlara hakimim alacağınız en konforlu ve hafif ve korunaklı zırh bu. Fiyatı 11 bin civarında ama değer mi değer. Üstüne soğuk ve sürtünme için bir ceket

yazın hava sıcak olunca bazen ceket giymek zor oluyor yaz için de ideal. Göğüs koruması bel böbrek ve sırtı komple koruyan bir yapısı var seçim sizin. Fiyatı evet bir tık yüksek fakat hiç uvzunuzdan değerli değil. Ceket görünümlü olması dert değil Revit kadar kibar değil fakat korumasında emin olacağınız başka bir model. Fiyatı çok daha uygun.
Alpinestars Bionic Action V2 Youth Genç Body Armour (Tam gövde koruma) Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Tam Korumalar
www.motomax.com.tr
Sizin istediğiniz kadar kapsamlı var mı bilmiyorum pantolon için. O yüzden bir şey diyemiyorum. Shima ciro 3.0 fena değil ama. 7 bin lira olması lazımdı.
BY SCK Motorcu Yağmurluğu - Esnek Kalın Kumaş - Rüzgar ve Su Geçirmez - Yüksek Kalite - Alt Üst Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Şu yağmurluğu kullandım görünüş iyi değil belki ama ıslanmadım hiç tavsiye ederim. Koltuk altına sığıyor rahat. Görünüş önemli değil derseniz tavsiye ederim.