Paket atmak için 40 bin TL ekipman önerisi

NYTMARE

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Trendyol'a girmek için motor aldım ama ekipmanım yok. Bütçem 40.000 TL ama ne kadar düşük olursa o kadar iyi sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum. Ekipmanlardan beklentim montta bel pantolonda kalça ve kuyruk sokumu koruması olması eldivende de avuç içinde sert plastik koruyucu kaplama olması. Kask olarak aklımda Exo 520 var ama daha iyi bir öneriniz varsa onu da alabilirim.

Bende zamanında kuryelik yaptığım için biliyorum ilk işe girdiğinde masrafları çok oluyor.

Bence kask yeterli şu an yeni kask almaya gerek yok.

Kuryelik deneyimlerime dayanarak düz normal motor ceketi yerine ceket içine bodyarmor giymek en doğrusu. Tabii ki siz bilirsiniz ama hem koruma olsun hem rahatlık olsun en mantıklısı. Şiddetle tavsiye ederim. Ceketin korumalarını çıkartıp üstüne giyerseniz

Önereceğim marka ise Revit. Kendim hem enduro yapıyorum bu tür ekipmanlara hakimim alacağınız en konforlu ve hafif ve korunaklı zırh bu. Fiyatı 11 bin civarında ama değer mi değer. Üstüne soğuk ve sürtünme için bir ceket💯 yazın hava sıcak olunca bazen ceket giymek zor oluyor yaz için de ideal. Göğüs koruması bel böbrek ve sırtı komple koruyan bir yapısı var seçim sizin. Fiyatı evet bir tık yüksek fakat hiç uvzunuzdan değerli değil. Ceket görünümlü olması dert değil Revit kadar kibar değil fakat korumasında emin olacağınız başka bir model. Fiyatı çok daha uygun.

Sizin istediğiniz kadar kapsamlı var mı bilmiyorum pantolon için. O yüzden bir şey diyemiyorum. Shima ciro 3.0 fena değil ama. 7 bin lira olması lazımdı.
Şu yağmurluğu kullandım görünüş iyi değil belki ama ıslanmadım hiç tavsiye ederim. Koltuk altına sığıyor rahat. Görünüş önemli değil derseniz tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bende zamanında kuryelik yaptığım için biliyorum ilk işe girdiğinde masrafları çok oluyor.

Bence kask yeterli şu an yeni kask almaya gerek yok.

Kuryelik deneyimlerime dayanarak düz normal motor ceketi yerine ceket içine bodyarmor giymek en doğrusu. Tabii ki siz bilirsiniz ama hem koruma olsun hem rahatlık olsun en mantıklısı. Şiddetle tavsiye ederim. Ceketin korumalarını çıkartıp üstüne giyerseniz.

Önereceğim marka ise Revit. Kendim hem enduro yapıyorum bu tür ekipmanlara hakimim alacağınız en konforlu ve hafif ve korunaklı zırh bu. Fiyatı 11 bin civarında ama değer mi değer. Üstüne soğuk ve sürtünme için bir ceket💯 yazın hava sıcak olunca bazen ceket giymek zor oluyor yaz için de ideal. Göğüs koruması bel böbrek ve sırtı komple koruyan bir yapısı var seçim sizin. Fiyatı evet bir tık yüksek fakat hiç uvzunuzdan değerli değil. Ceket görünümlü olması dert değil Revit kadar kibar değil fakat korumasında emin olacağınız başka bir model. Fiyatı çok daha uygun.

Sizin istediğiniz kadar kapsamlı var mı bilmiyorum pantolon için. O yüzden bir şey diyemiyorum. Shima ciro 3.0 fena değil ama. 7 bin lira olması lazımdı.
Şu yağmurluğu kullandım görünüş iyi değil belki ama ıslanmadım hiç tavsiye ederim. Koltuk altına sığıyor rahat. Görünüş önemli değil derseniz tavsiye ederim.

@Megaton ya da @Psyduck17 yardımcı olur ekipman konusunda. Çalıştığım için araştırma yapıp link atacak kadar vakit ayıramıyorum şu anda. :D

Bunlara ne dersiniz pantolonu örnek olsun diye koydum bunda kuyruk sokumu için cep ve kalça koruması var montu da bel koruması olduğu ve düzgün durduğu için koydum bu arada böyle ekipmanlar yıkanıp kurutucuda kurutulabiliyor mu?

Dosya Ekleri

• Sepet(2).PDF
    273,9 KB · Görüntüleme: 25

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı