Paket değişmek için taahhütün bitmesini beklemek şart mı?

381258

Hectopat
Daha fazla  
Daha da açık olursak, şu anda Turkcell Superbox kullanıyorum ben başka sağlayıcıya geçmek istemiyorum, Turkcell VDSL paketi almak istiyorum. Tahhüt falan ödemem gerekir mi yoksa sadece paketin kendi fiyatını mı ödeyeceğim?

Sulerboxta taahhüt varsa ödersin. İkisi çok farklı bence o yüzden ödersin

Müşteri destek hattını arayıp bunun hakkında bilgi alabilirsin. Cayma bedeli hesaplıyor ve söylüyorlar.

Pakedi taahhütlü olarak kullanıyor iseniz, pakedin normal bedelinden taahhütlü bedeli çıkartılıp kullandığınız indirim ay ile çarpılıp size yansıtılır. Örneğin pakedin normal fiyatı 100 lira taahhütlü fiyatı 80 lira. Siz senelik taahhüt yaptınız ve 8 ay kullandınız. Size çıkaracakları fatura (100-80)X8 şeklinde olmalıdır.

Bilgi amaçlı buraya bir video bırakıyorum. Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Edit: kesinlikle reklam amaçlı değildir. Modlardan ricam gerekirse sadece link olarak bıraktırabilirler ise görsel eklenmemiş olur. Saygılar.

Yanlış bilmiyorsam Turkcell ve Turkcell Superonline farklı firmalar olarak değerlendiriliyor. Superbox hizmeti Turkcell tarafından sağlanıyor, VDSL hizmeti ise Turkcell Superonline tarafından. Bu yüzden belki değişim sağlamanız mümkün olmayabilir ama sözleşmesini kontrol edin ve müşteri hizmetleri ile konuşun. Ayrıca bu konuda en önemli noktalardan biri yeni hizmette fiyat farkı olacak mı? Genelde fiyat yükseliyorsa sıkıntı çıkartmazlar.

Bize taahhutten etkilenmeden tarife yukseltebilirsiniz ama dusuremezsiniz demisti superonline. Sizde de benzer bir durum olabilir. Musteri hizmetlerini arayin ilgilenirler.

Normalde (sayıları atıyorum) 15 Mbps 75 TL paketten 25 Mbps 100 TL pakete geçmek sıkıntı olmuyor. Aksi durumda ise yani pahalıdan ucuza geçmek ise sadece sana vadedilen hızı vermiyorlarsa mümkün aksi halde sıkıntı çıkıyor. Yani sen 25'lik aldın ama 13 geliyor 15'lik pakete sıkıntısız geçebiliyorsun. Senin durumuna gelince belki evinde Superbox yeterince iyi çekmiyorsa böyle bir şeyden yararlanmana müsaade edebilirler. Fakat izin vermezlerse o zaman iptal edip başka operatöre geçeceğim diye blöf yapabilirsin, müşteri kaybetmektense belki böyle bir şeye müsaade etmeyi seçebilirler.

İkisi farklı. O nedenle cayma bedeli ödersiniz. Hesaplanan cayma bedelinin yanında bir de +500 lira ilk ay verilen hediye paket gibi bir şey var. Onu da tahsil ediyorlar. Sözleşmenizde yazıyor ama muhtemelen haberiniz yok. O yüzden çok masraflı Superboxtan çıkmak.

Böyle yazıyor ama, bunun tam tersi vardır herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…