DjKedi Kilopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.454 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #11 381258 dedi: Eki Görüntüle 1178902 Böyle yazıyor ama, bunun tam tersi vardır herhalde. Genişletmek için tıkla... Ucuzdan pahalıya geçerken sıkıntı olmuyorda pahalıdan ucuza geçerken sıkıntı çıkartabiliyorlar, müşteri temsilcisini aradığında limitlerini zorla biraz, olmaz derlerse tamam deyip kapatma, başka operatöre geçeceğim falan de belki işini hallederler.
381258 dedi: Eki Görüntüle 1178902 Böyle yazıyor ama, bunun tam tersi vardır herhalde. Genişletmek için tıkla... Ucuzdan pahalıya geçerken sıkıntı olmuyorda pahalıdan ucuza geçerken sıkıntı çıkartabiliyorlar, müşteri temsilcisini aradığında limitlerini zorla biraz, olmaz derlerse tamam deyip kapatma, başka operatöre geçeceğim falan de belki işini hallederler.
vnd3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 1.007 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bölge Yöneticisi 2 Ekim 2021 #12 Superbox'ın çekmediği bir adresi adres olarak gösterebilirseniz çıkabiliyormuşsunuz. Eskiden ben de bu durumla alakalı bir konu açmıştım ve böyle bir öneri gelmişti.
Superbox'ın çekmediği bir adresi adres olarak gösterebilirseniz çıkabiliyormuşsunuz. Eskiden ben de bu durumla alakalı bir konu açmıştım ve böyle bir öneri gelmişti.