Paket kaybı %30'lara ulaşıyor

GluLU

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, son 2 haftadır %30ları gören paket kaybı yaşıyorum internet paketim 35 download 12 upload aldığım değerler 25 download 0.60 upload düştü müşteri hizmetlerini aradım paket kaybı var dedim bana paket kaybının ne olduğunu sordular upload değerinizde "birazcık" düşüş var diye geçiştirdiler. Sizce ne yapmalıyım? Taahhüt yok. İptal edip hangi markaya geçeyim?

Ben paket kaybı yaşadığım dönemlerde CAT5 kablo kullanıyordum. CAT6 kablosuna geçiş yaptığımda bu sorun çözülmüştü. Geçen sene 35 lira falandı. Amazon üzerinden UGreen (diye hatırlıyorum.) marka bi kabloydu. 3 metre uzunluğunda almıştım. Kaliteli ve sağlam. Uyguna bulabilirseniz alın, tavsiye ederim.

Ethernet kablodan bahsediyorsunuz herhalde. Kablo türünü nasıl anlıyoruz.

Ve ek olarak kablo ile alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü geceleri internet yağ gibi oluyor ne paket kaybı ne upload sorunu her şey tam ISS kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Kablonuzun üzerinde bazı yerlerinde yazar zaten CAT5 veya CAT6 gibisinden. İnternetin hızı normalde geceleri düşer, sabahları daha hızlı olur bazı ISS lerde. Sizinki tam tersiymiş. Müşteri hizmetlerini arayıp konuşun isterseniz onlar yardımcı olurlar.

Arkadaşım yazdığım yazıyı tam okumadın herhalde tekrar oku istersen.

Arkadaşım yazdığım yazıyı tam okumadın herhalde tekrar oku istersen.
Ben de diyorum ki müşteri hizmetlerine bağlanıp durumu izah edin, size yardımcı olacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…