Jy3n Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 177 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 10 Nisan 2022 #1 3 gün önce internetler saat gece 3 gibi gitti ve ertesi gün 12 civarı geldi. 1 2 gündür iyiydi bugün paket kaybı oluyor %5-20 arası bazen fırlıyor. Ne yapabilirim bilen var mı?
3 gün önce internetler saat gece 3 gibi gitti ve ertesi gün 12 civarı geldi. 1 2 gündür iyiydi bugün paket kaybı oluyor %5-20 arası bazen fırlıyor. Ne yapabilirim bilen var mı?
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 10 Nisan 2022 #2 Kablolu bağlantı veya sinyal güçlendirici. Ayrıca Wi-Fi üzerindeki diğer cihazlar da çok etkili.
Jy3n Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 177 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 10 Nisan 2022 #3 Liutenant dedi: Kablolu bağlantı veya sinyal güçlendirici. Ayrıca Wi-Fi üzerindeki diğer cihazlar da çok etkili. Genişletmek için tıkla... Hocam altyapımı bozdular wifi veya kabloluda aynı sorunu yaşıyorum.
Liutenant dedi: Kablolu bağlantı veya sinyal güçlendirici. Ayrıca Wi-Fi üzerindeki diğer cihazlar da çok etkili. Genişletmek için tıkla... Hocam altyapımı bozdular wifi veya kabloluda aynı sorunu yaşıyorum.
JellyRick Decapat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #4 Jy3n dedi: Hocam altyapımı bozdular wifi veya kabloluda aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Altyapını bozduklarını düşünüyorsan internet sağlayıcısı arayıp düzeltmelerini istemek dışında elinden bir şey gelmez.
Jy3n dedi: Hocam altyapımı bozdular wifi veya kabloluda aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Altyapını bozduklarını düşünüyorsan internet sağlayıcısı arayıp düzeltmelerini istemek dışında elinden bir şey gelmez.