GeForce NOW Paket kaybından FPS düşüyor

efe yazgı

Megapat
Daha fazla  
GeForce NOW'da performance paketini aldım ve RTX 2080 ekran kartı veriyor. Cyberpunk 2077'de benchmark yaptığımda da ekran kartı RTX 2080 yazıyor ve Ultra ayarda RT kapalı 45-60 FPS arası veriyor olarak gözüküyor ama oyun içinde 30'un bile altına düşüyor. En kötüsü ise oyunu olabilecek en düşük ayarlara çektim, FSR performans modunu da açtım ama ona rağmen oyun en düşük ayarlarda bile sabit 60FPS vermedi 40-45'i gördü. Bunun bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil hocam zaten. Sanırım moderatör yanlış düzeltmiş başlığı. Ctrl +N yapınca hem paket kaybını hem de oyun içi fps görünüyor. Oyun içi fps'den bahsediyorum ben. Paket kaybım yok.
Dedigim gibi senin ona yapabilecegin bir sey yok. Turkiye'de bu hizmet rezil ne yazik ki. CTRL + N yerine bir de Steam arayuzunden FPS gostergesi ac.

Eger Steam'in FPS sayaci, CTRL+N arayuzunde cikandan yuksekse, senin tarafinda problem vardir. (Cihazinda yavastir, internetten ziyade.) Arka planda calisan seylerin sayisini azaltmayi deneyebilirsin.

Eger ikisi birbirinin ayni gidiyorsa uc asagi bes yukari, problem Gefore Now kaynaklidir, yapabilecegin hic bir sey yok.

Cok uzun zaman oldu, o graphlardakiler tam olarak neyi ifade ediyorlar hatirlamiyorum, o yuzden boyle bir tavsiye sunuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı