Paket yükseltince internet kopması

Emir Koç

Kilopat
50Mbps internet hızımı 100Mbps'ye yükselttikten sonra ara ara internette kopmalar yaşıyorum ek olarak.
Birkaç gün önce apartmanıma fiber geldi ve kablo daireme falan çekilmedi ama paket adım normalde yalın 100Mbps'ye kadar limitsiz VDSL iken ekte de gördüğünüz gibi yalın 100Mbps'ye kadar limitsiz fiber olarak değiştirildi bu normal mi?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-11-05 at 6.25.01 PMadadasdasd.jpeg
    WhatsApp Image 2021-11-05 at 6.25.01 PMadadasdasd.jpeg
    111,9 KB · Görüntüleme: 38
50Mbps internet hızımı 100Mbps'ye yükselttikten sonra ara ara internette kopmalar yaşıyorum ek olarak.
Birkaç gün önce apartmanıma fiber geldi ve kablo daireme falan çekilmedi ama paket adım normalde yalın 100Mbps'ye kadar limitsiz VDSL iken ekte de gördüğünüz gibi yalın 100Mbps'ye kadar limitsiz fiber olarak değiştirildi bu normal mi?

Türk Telekom her pakete fiber diyor hocam ona bakmayın.
Anladığım kadarıyla hala siz eski telefon kablosundan hizmet alıyorsunuz.
Fiber altyapıyı Türk Telekom getirdi ise sistem açıldığında size bilgi gelecektir dönüşüm için.
Bu dönüşüm gerçekleşene kadar yapacağınız bir şey yok.

Bu sabah TT geldi kabloyu apartmana getirdi fakat kutuyu açınca kablonun bir yere bağlanmadığımı gördüm. Türk Telekom daireme kadar kablo getirir mi yoksa benim müracaat mı etmem gerekiyor?

Bu sabah TT geldi kabloyu apartmana getirdi fakat kutuyu açınca kablonun bir yere bağlanmadığımı gördüm. Türk Telekom daireme kadar kablo getirir mi yoksa benim müracaat mı etmem gerekiyor?

Dışarıdan gelen kabloyu kutu içinde sonlayıp dairelere kıl fiber çekecekler.
Sizin bir şey yapmanıza gerek yok.
Aboneliğiniz Türk Telekom'da olduğu için otomatik olarak dönüşüm yapılacaktır.

Ama bu fiber altyapıyı Türk Telekom getirdi ise bu işlem olur.
TurkNet'te son zamanlarda giga fiber getiriyor.
Eğer durum bu ise TurkNet daire kapısına fiberi çekip bırakır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı