Bravewolf Centipat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2019 #21 Kunget dedi: Üzerinden 14 gün geçmediyse memnun kalmadım diyerek edebilirsin. Bende aldığım kulaklığı bozuk olduğu için memnun kalmadım diyerek değişim istedim.Üstüne üstlük rengine kadar aynı ürünle değişim yapmıştım. Genişletmek için tıkla... İade işlemi ürünü teslim aldığım günden mi başlar ? Yoksa satın aldığım günden mi başlar?
Kunget dedi: Üzerinden 14 gün geçmediyse memnun kalmadım diyerek edebilirsin. Bende aldığım kulaklığı bozuk olduğu için memnun kalmadım diyerek değişim istedim.Üstüne üstlük rengine kadar aynı ürünle değişim yapmıştım. Genişletmek için tıkla... İade işlemi ürünü teslim aldığım günden mi başlar ? Yoksa satın aldığım günden mi başlar?
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 25 Ekim 2019 #22 Bravewolf dedi: İade işlemi ürünü teslim aldığım günden mi başlar ? Yoksa satın aldığım günden mi başlar? Genişletmek için tıkla... O konuda fikrim yok. Tüketici haklarına bir bak istersen.
Bravewolf dedi: İade işlemi ürünü teslim aldığım günden mi başlar ? Yoksa satın aldığım günden mi başlar? Genişletmek için tıkla... O konuda fikrim yok. Tüketici haklarına bir bak istersen.