nora3733 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 232 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar, ben 1. oyuna sahibim diğer DLC'leri ve 2. oyunu almak istiyorum fakat paketten çıkmıyor kendim için satında alamıyorum gördüğünüz gibi.
Arkadaşlar, ben 1. oyuna sahibim diğer DLC'leri ve 2. oyunu almak istiyorum fakat paketten çıkmıyor kendim için satında alamıyorum gördüğünüz gibi.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.195 Makaleler 3 Çözümler 61 12 Aralık 2023 #2 Yapacak bir şey yok maalesef açıkça yazmış orada. İndirim süresi uzun sizde olan oyunu iade edip almayı deneyin. Bir de bu oyuna bu kadar para verilmez Ready or Not veya Battle bit Remastered al bunlar yerine.
Yapacak bir şey yok maalesef açıkça yazmış orada. İndirim süresi uzun sizde olan oyunu iade edip almayı deneyin. Bir de bu oyuna bu kadar para verilmez Ready or Not veya Battle bit Remastered al bunlar yerine.
nora3733 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 232 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #3 SiyahPassat dedi: Yapacak bir şey yok maalesef açıkça yazmış orada. İndirim süresi uzun sizde olan oyunu iade edip almayı deneyin. Bir de bu oyuna bu kadar para verilmez Ready or Not veya Battle bit Remastered al bunlar yerine. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam battleroyal sevmiyorum teşekkür ederim tavsiyeniz için.
SiyahPassat dedi: Yapacak bir şey yok maalesef açıkça yazmış orada. İndirim süresi uzun sizde olan oyunu iade edip almayı deneyin. Bir de bu oyuna bu kadar para verilmez Ready or Not veya Battle bit Remastered al bunlar yerine. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam battleroyal sevmiyorum teşekkür ederim tavsiyeniz için.