kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 25 Mayıs 2020 #81 Jira dedi: Bunun 1. inişe ait olmaması lazım. Go around sonrası 2. inişi denerken açıyorlar ama nafile... Edit: Evet bu kayıt 1. iniş değil, go around sonrası ve stall'dan hemen öncesi. Genişletmek için tıkla... İniş takımlarını açmayı unuttukları iddiasını güçlendiriyor.
Jira dedi: Bunun 1. inişe ait olmaması lazım. Go around sonrası 2. inişi denerken açıyorlar ama nafile... Edit: Evet bu kayıt 1. iniş değil, go around sonrası ve stall'dan hemen öncesi. Genişletmek için tıkla... İniş takımlarını açmayı unuttukları iddiasını güçlendiriyor.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 25 Mayıs 2020 #82 snrkaan dedi: Kamera kaydını tekrar izlediğimde iniş takımlarının açık olduğunu fark ettim. Genişletmek için tıkla... Diyorum ya anlam veremiyorum bazı bulgu ve fikirlere. O yüzden özellikle belirttim resmi bir açıklama değil diye. Son düzenleme: 25 Mayıs 2020
snrkaan dedi: Kamera kaydını tekrar izlediğimde iniş takımlarının açık olduğunu fark ettim. Genişletmek için tıkla... Diyorum ya anlam veremiyorum bazı bulgu ve fikirlere. O yüzden özellikle belirttim resmi bir açıklama değil diye.