Pakistanlı bir numara merhaba yazdı

Protogen_0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
riidır
Meslek
e
Az önce +92 numaralı biri bana yazdı. Numarayı sorguya attığımda Pakistan çıktı. Biraz garip. Sizce ne yapayım? Kimsin yazdım cevap yazmadı şu anda.

Normal hocam, herkese yazıyorlar. Engelleyin geçin.

Bilmem ama +44'lü bir numara tanıdığım çıktı yani olabilir de olmayabilir de.
Bilmeniz lazım hocam. İstisnalar önemli değil kimse size yabancı bir numaradan yazmaz. Hele Pakistan numarasıyla yazıyorsa dolandırıcı olma ihtimali kat kat artıyor. Benim de yabancı ülkelerden arkadaşlarım var oynadığım oyunlardan ötürü. Telefon numaramı da paylaştım kendileriyle. Yaşadıkları ülke belli, konuşma tarzları belli. Naber falanca oyunca girelim mi tarzı konuşurlar. Merhaba yazıp bırakmazlar. Engellesem de ulaşmak isterlerse ulaşırlar zaten.

Technopat'ta insanların böyle cevabı bariz konuları açmalarını garip buluyorum. Falanca ürün normalden %75 indirimle Instagram'da satılıyor dolandırıcı mı, tanımadığım numaradan kız resmiyle birisi aradı ne yapmalıyım sorularının hepsini aynı kapıya çıkıyor. Sizin için demiyorum yanlış anlamayın ama böyle şeylere inanan kişiler kendi kaşınıyor. Hırsızın hiç mi suçu yok tabii var domuzun başı o dolandırıcılar zaten ama insanlar da kanmasın. Gencecik kafası zehir gibi olması gereken gençler bunlar. Yaşlı 85 yaşında değil ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı