Oyuna bastığımda önce Launcher gibi bir şey geliyor sonra hatayı alıyorum. ProcMon raporu gönderemedim çünkü hatanın üstünde paladins.exe yazıyor filtrelemeye onu yazdığım zaman bulamıyor. Arkada çalışan işlemlerde de Paladins yok. Yardımcı olursanız sevinirm.
C:\Windows\System32\xinput1_3.dll
C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll
C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll
C:\Windows\System32\X3DAudio1_7.dll
Bunları sildik ve bunu kurduk.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
www.technopat.net
C:\Windows\System32\msvcr100.dll
Bunu sildik ve bunu kurduk.
TeamViewer uzaktan yönetim, masaüstü paylaşımı, çevrimiçi toplantı, web konferansı ve bilgisayarlar arası dosya transferi gibi özellikleri bulunan bir yazılımdır.
TeamViewer uzaktan yönetim, masaüstü paylaşımı, çevrimiçi toplantı, web konferansı ve bilgisayarlar arası dosya transferi gibi özellikleri bulunan bir yazılımdır.
C:\Windows\System32\xinput1_3.dll
C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll
C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll
C:\Windows\System32\X3DAudio1_7.dll
Bunları sildik ve bunu kurduk.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
www.technopat.net
C:\Windows\System32\msvcr100.dll
Bunu sildik ve bunu kurduk.