Çözüldü Paladins açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

yidocan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F, RAM: 16x1 GB DDR5 Apacer Panther, GPU: MSI RTX 4060 8GB,
Monitör: Gamepower Sonic T80 27", Anakart: MSI Pro A620M-E AMD A620 AM5,
Kasa: Gamepower Flex
Meslek
Prodüktör
Merhabalar, ben Steam'den Paladins'i yeni yükledim ve oyuna girmek istediğimde Easy Anti-Cheat ve Hi-Rez Studio yükleniyor, o alttaki bar tamamen yüklendikten sonra da kapanıyor. Her şeyi denedim, dosyaları doğruladım ama olmadı. Biliyorsanız bunun çözümü nedir arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Olay görüntüleyicisine rapor düşüyor mu? Antivirüs yazılımlarını ve güvenlik duvarını kapatarak deneyebilirsin.

Öncelikle sistem gereksinimlerinizi öğrenebilir miyim?

Olay görüntüleyicisine rapor düşüyor mu? Antivirüs yazılımlarını ve güvenlik duvarını kapatarak deneyebilirsin.

Çözüm
Hocam benim Fortniteda Easy anti cheat fakat açıyor o sistem gereksinimleriyle alakalıdır yani kasanızdaki sistem yetersizliğidir.

Benim sistemim gayet iyi önerilen sistem gereksinimlerinden bir tık yüksek Windows güvenliğini kapatınca oldu teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…