Paladins "Connection interrupted" Hatası

YILSUK11

Megapat
Makaleler
1
Maça girdiğimde beni oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor.

url.png

Aynı Hatanın Tıpkısının Aynısı Bende Var Menüdeyken Sorun Yok Oyuna Girince 10 Saniye Geçtikten Sonra Oyun Yanıt Vermeyi Durduruyo Ve Masaüstünde Şöyle Bir Mübarek Hata Mesajı Oluyor "EasyAntiCheat (Hatanın Başlığı) Connection interrupted".Lütfen Bir Çözüm Bulun.

Arkadaşlar, aynı sıkıntıyı yaşadım.2 aydır araştırıyorum. İnternet Aile Koruması Easy Anti Cheat'i engelliyor. Aktifse, internet sağlayıcınızdan kapattırın. İyi eğlenceler. (Bu çözüm Tüm Easy Anti Cheat sponsorlu oyunlar için geçerli bir çözümdür)

Arkadaşlar, aynı sıkıntıyı yaşadım.2 aydır araştırıyorum. İnternet Aile Koruması Easy Anti Cheat'i engelliyor. Aktifse, internet sağlayıcınızdan kapattırın. İyi eğlenceler. (Bu çözüm Tüm Easy Anti Cheat sponsorlu oyunlar için geçerli bir çözümdür)
İnternet Aile Koruması TTNET te var diye biliyorum ve yabancılarda aynı sorunu yaşıyor buna bakılırssa Aile koruması yüzünden değil lütfen bir çözüm bulun

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı