cerez Centipat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 2 24 Eylül 2019 #1 Paladins'i açarken böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Process Monitor sonuçlarını aşağı bırakıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. paladins-hata MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2019
Paladins'i açarken böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Process Monitor sonuçlarını aşağı bırakıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. paladins-hata MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
Çözüm Recep Baltaş 24 Eylül 2019 Silin: C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll Kurun: DirectX İndirme Aracı Sorun devam ederse tekrar rapor alın.
Silin: C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll Kurun: DirectX İndirme Aracı Sorun devam ederse tekrar rapor alın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Eylül 2019 #2 Silin: C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll Kurun: DirectX İndirme Aracı Sorun devam ederse tekrar rapor alın. Son düzenleme: 24 Eylül 2019 Artı 0 Eksi Çözüm
Silin: C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll Kurun: DirectX İndirme Aracı Sorun devam ederse tekrar rapor alın.
KS KS cerez Centipat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 2 24 Eylül 2019 #3 Cok tesekkur ederim Recep Baltas. Sorun cozulmustur. Artı 0 Eksi